Överraska någon du tycker om!

 

INLÄGGET ÄR ETT SAMARBETE MED LODDO.SE. Läs mer längst ner på sidan.

Nu är det inte långt kvar tills alla hjärtans dag, och i samarbete med Loddo.se vill jag er läsare möjligheten att kunna överraska någon ni håller kär!

Ni kan med detta fantastiska erbjudande nämligen ge bort en Loddo-box för ynka 49 kronor och ni har väl inte glömt bort att boxens värde ligger på 200-350 kronor. Hur bra låter inte det liksom?! Boxen innehåller allt från mat, dryck, städ, tvätt, hygien till förbrukningsvaror som jag tidigare berättat om.

Vem vill du överraska?
Ge bort en Loddo-box i present

Erbjudandet gäller till 14/2, och boxen skickas ut under vecka 8. 

* Inlägget sker i samarbete med Loddo.se. Detta påverkar dock inte mina värderingar eller åsikter om produkterna/företagen. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Läs mer om min policy.

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.