Mammasvardag

Kökets box - utflykt
- I samarbete med Kökets box -

I samarbete med Kökets Box fick vi testa på deras februari box med tema utflykt. Det passade riktigt bra med tanke på att boxen kom hem i samband med sportlovet. Vi gillade boxens utseende och innehåll riktigt mycket, då boxen innehöll många produkter som vi faktiskt skulle kunna tänka oss att köpa hem. Favoriten blev helt klart det otroligt goda kexen från BelVita som försvann i ett nafs. Faktum är att vi t o m har köpt hem ytterligare en förpackning, och hittade ett gäng rabattkuponger i butiken. Dessa kommer med andra ord helt klart köpas hem vid fler tillfällen och är extra goda om det doppas i ett glas mjölk. 

Vi blev även lite extra glada för Santa Marias Oregano Paste, det är nämligen en produkt som vi (läs jag) har kickat på länge och varit nyfiken på. Den ska med andra ord bli riktigt spännande att pröva på, och vi har redan klurat på hur den ska användas. Det fanns även hel del andra tips i den medföljande Boxzine tidningen. Kökets box verkar helt klart riktigt bra, och jag rekommenderar varmt en prenumeration. 

Innehåll i Kökets Box – Utflykt

Ekologiskt te – Thee van Oordt
Stilla örtdryck – Noa Relax & Focus
Tonfiskpastej – Argeta/Plivit Trade
Smoothie med blåa bär & vanilj – Alex & phil
Proteinbar Nix (vanilj/vit choklad) - Fast
Mjukost Edamer – Fjällbrynt
Glaskeramiksvamp – Vileda
Crunchy frukostkex från BelVita
Oregano Paste – Santa Maria

Kökets Box kostar 129 kr per box (just nu kan man beställa 3 boxar för 349 kr) och utkommer 11 gånger per år. I mars kommer boxen att ha temat Baka & fika, och den vill jag så gärna klicka hem men vi får se vad ekonomin tillåter mig.