Kökets box - utflykt

- I samarbete med Kökets box -

I samarbete med Kökets Box fick vi testa på deras februari box med tema utflykt. Det passade riktigt bra med tanke på att boxen kom hem i samband med sportlovet. Vi gillade boxens utseende och innehåll riktigt mycket, då boxen innehöll många produkter som vi faktiskt skulle kunna tänka oss att köpa hem. Favoriten blev helt klart det otroligt goda kexen från BelVita som försvann i ett nafs. Faktum är att vi t o m har köpt hem ytterligare en förpackning, och hittade ett gäng rabattkuponger i butiken. Dessa kommer med andra ord helt klart köpas hem vid fler tillfällen och är extra goda om det doppas i ett glas mjölk. 

Vi blev även lite extra glada för Santa Marias Oregano Paste, det är nämligen en produkt som vi (läs jag) har kickat på länge och varit nyfiken på. Den ska med andra ord bli riktigt spännande att pröva på, och vi har redan klurat på hur den ska användas. Det fanns även hel del andra tips i den medföljande Boxzine tidningen. Kökets box verkar helt klart riktigt bra, och jag rekommenderar varmt en prenumeration. 

Innehåll i Kökets Box – Utflykt

Ekologiskt te – Thee van Oordt
Stilla örtdryck – Noa Relax & Focus
Tonfiskpastej – Argeta/Plivit Trade
Smoothie med blåa bär & vanilj – Alex & phil
Proteinbar Nix (vanilj/vit choklad) - Fast
Mjukost Edamer – Fjällbrynt
Glaskeramiksvamp – Vileda
Crunchy frukostkex från BelVita
Oregano Paste – Santa Maria

Kökets Box kostar 129 kr per box (just nu kan man beställa 3 boxar för 349 kr) och utkommer 11 gånger per år. I mars kommer boxen att ha temat Baka & fika, och den vill jag så gärna klicka hem men vi får se vad ekonomin tillåter mig.

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som lekvärd på Vildmarkshotellet. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.