Loddo - februari 2017

I februari månads Loddo box kom det en hel del nyheter, både produkter som vi kikat på förut, och produkter vi aldrig hört talas om. Favoriterna blev helt klart OLW:s smaksatta popcorn, ansiktsscruben och den goda Allévo barsen. 
 
 

Innehåll i Loddo februari 2017

 • Oh-lief handtvål – Grapefrukt, Apelsin & Tea Tree Olja
  En miljövänlig handtvål berikad med olivolja, som lämnar dina händer återfuktade, hygieniska och blommigt fräscha. Handtvålen innehåller inga starka kemikalier, konstgjorda doftämnen, petroleum, parabener, artificiella färger eller oljor från nötter. Har inte hunnit prova denna ännu, då jag redan har en annan handtvål öppen i både kök och badrum. 
 • Mörsjö Deli – Tunnbröd Cheepzs
  Tunnbrödschips med Västerbottenost och gräslök. Dessa kan ätas som det är, eller avnjutes tillsammans med färska körsbärstomater och äppelcider. 
 • Allévo Healthy Choice – Caramel Flavour & Chocolate
  Allévo har gått från ett fokus på bantning till att idag lägga allt fokus på att skapa möjligheten för en hållbar och hälsosam livsstil. Allévo Healthy choice Caramel & Chocolate innehåller en hög andel protein för ökad mättnadskänsla, låg andel socker samt en låg andel kalorier. 
 • Aminopro proteindryck – Lime
  Aminopro 2500 mg BCAA är en sockerfri funktionell dryck som förbättrar återhämtning och stimulerar muskeluppbyggnad. Finns både som 33cl och 1l i smakerna blåbär, lime, päron/ingefära, vattenmelon, kaktus/fläder & jordgubb. 
 • CmPicker – Avputtargaffel
  CmPicker är en ny produkt på marknaden. Med sina hullingar längst upp på gaffeln får den ett enkelt tag om oliven, sillbiten, tomaten, ostskivan, ja bara fantasin sätter gränser. För avputtaren framåt och vips har du maten där du vill ha den. 
 • Smiling – Kokos havssalt
  Krispiga kokoschips som är rostade med havssalt. Smakade helt ok faktiskt.
 • OLW Popperi Popcorn Sourcream & Onion
  Från OLW Popperi kommer nu en spännade nyhet, färdigpoppade smaksatta popcorn. De kommer i tre olika smakvarianter; Sourcream & onion, Havssalt samt Cream Cheese. Dessa hade vi hört talas om tidigare, men inte testat på så vi var riktigt nyfikna! Nu efteråt kan vi meddela att det var riktigt goda och försvann i ett nafs.
 • Barebell Proteinpudding – Kokos
  Som en dag på stranden, solen mot din hud, måsarna sjunger, sand mellan tårna.. men ätbar. Nja, jag vet inte riktigt om jag håller med. 
 • Anatomicals – Apricot Face Scrub
  En exfolierande ansiktscrub av aprikos och mango som ger underbar lyster till din hud. Djuprengörande och återupplivande. Krossande aprikoskänor tar bort döda hudceler och lindrande exstrakt från aloe vera gör din hud mjuk.Luktar riktigt gott och huden känns riktigt fräscht efteråt måste jag få skriva.
 • KG Design Sweden – Flaskpropp Uggla
  En söt flaskpropp i silikon formad som en uggla. Passar de flesta flaskor och håller drycken fräsch längre och passar utmärkt på sommaren. Finns i flera färger!

Loddo är en prenumerationsbox innehållande varierande produkter för hela hushållet. Innehållet är alltid en överraskning – med målsättningen att du ska hitta nya favoriter.
Boxen kostar 99 kr/box, har ingen bindningstid och levereras varannan månad. Värdet i boxen varierar men ligger vanligtvis mellan 200-350 kr.

#1 - Caroline

Hej Sanna!
Vore bra om du kan mejla mig. Har blivit något missförstånd angående min vinst på Hälsa & Fitness som jag vann via Unga föräldrar.
Mvh Caroline

Svar: Hej Caroline! Har mejlat dig, och hoppas vi kan reda ut tillsammans vad som har skett med din vinst. Kram Sanna
Mammasvardag

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som lekvärd på Vildmarkshotellet. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.