Mammasvardag

Loddo - februari 2017
I februari månads Loddo box kom det en hel del nyheter, både produkter som vi kikat på förut, och produkter vi aldrig hört talas om. Favoriterna blev helt klart OLW:s smaksatta popcorn, ansiktsscruben och den goda Allévo barsen. 
 
 

Innehåll i Loddo februari 2017

 • Oh-lief handtvål – Grapefrukt, Apelsin & Tea Tree Olja
  En miljövänlig handtvål berikad med olivolja, som lämnar dina händer återfuktade, hygieniska och blommigt fräscha. Handtvålen innehåller inga starka kemikalier, konstgjorda doftämnen, petroleum, parabener, artificiella färger eller oljor från nötter. Har inte hunnit prova denna ännu, då jag redan har en annan handtvål öppen i både kök och badrum. 
 • Mörsjö Deli – Tunnbröd Cheepzs
  Tunnbrödschips med Västerbottenost och gräslök. Dessa kan ätas som det är, eller avnjutes tillsammans med färska körsbärstomater och äppelcider. 
 • Allévo Healthy Choice – Caramel Flavour & Chocolate
  Allévo har gått från ett fokus på bantning till att idag lägga allt fokus på att skapa möjligheten för en hållbar och hälsosam livsstil. Allévo Healthy choice Caramel & Chocolate innehåller en hög andel protein för ökad mättnadskänsla, låg andel socker samt en låg andel kalorier. 
 • Aminopro proteindryck – Lime
  Aminopro 2500 mg BCAA är en sockerfri funktionell dryck som förbättrar återhämtning och stimulerar muskeluppbyggnad. Finns både som 33cl och 1l i smakerna blåbär, lime, päron/ingefära, vattenmelon, kaktus/fläder & jordgubb. 
 • CmPicker – Avputtargaffel
  CmPicker är en ny produkt på marknaden. Med sina hullingar längst upp på gaffeln får den ett enkelt tag om oliven, sillbiten, tomaten, ostskivan, ja bara fantasin sätter gränser. För avputtaren framåt och vips har du maten där du vill ha den. 
 • Smiling – Kokos havssalt
  Krispiga kokoschips som är rostade med havssalt. Smakade helt ok faktiskt.
 • OLW Popperi Popcorn Sourcream & Onion
  Från OLW Popperi kommer nu en spännade nyhet, färdigpoppade smaksatta popcorn. De kommer i tre olika smakvarianter; Sourcream & onion, Havssalt samt Cream Cheese. Dessa hade vi hört talas om tidigare, men inte testat på så vi var riktigt nyfikna! Nu efteråt kan vi meddela att det var riktigt goda och försvann i ett nafs.
 • Barebell Proteinpudding – Kokos
  Som en dag på stranden, solen mot din hud, måsarna sjunger, sand mellan tårna.. men ätbar. Nja, jag vet inte riktigt om jag håller med. 
 • Anatomicals – Apricot Face Scrub
  En exfolierande ansiktscrub av aprikos och mango som ger underbar lyster till din hud. Djuprengörande och återupplivande. Krossande aprikoskänor tar bort döda hudceler och lindrande exstrakt från aloe vera gör din hud mjuk.Luktar riktigt gott och huden känns riktigt fräscht efteråt måste jag få skriva.
 • KG Design Sweden – Flaskpropp Uggla
  En söt flaskpropp i silikon formad som en uggla. Passar de flesta flaskor och håller drycken fräsch längre och passar utmärkt på sommaren. Finns i flera färger!

Loddo är en prenumerationsbox innehållande varierande produkter för hela hushållet. Innehållet är alltid en överraskning – med målsättningen att du ska hitta nya favoriter.
Boxen kostar 99 kr/box, har ingen bindningstid och levereras varannan månad. Värdet i boxen varierar men ligger vanligtvis mellan 200-350 kr.

#1 - Caroline

Hej Sanna!
Vore bra om du kan mejla mig. Har blivit något missförstånd angående min vinst på Hälsa & Fitness som jag vann via Unga föräldrar.
Mvh Caroline

Svar: Hej Caroline! Har mejlat dig, och hoppas vi kan reda ut tillsammans vad som har skett med din vinst. Kram Sanna
Mammasvardag