Robin Hoodmusikal på Skandia Teatern

Foto: Josefina Dernsjö
 
I dag blev det lite oväntat ett besök till Skandia Teatern i Norrköping, för att se Robin Hoodmusikalen. Den visas i samband med Kulturskolan och Norrköpings fritidsgårdar. Vi hade turen med oss att få fribiljetter till showen som visades och blev riktigt glada, för är det något vi älskar så är det att hitta på roligheter tillsammans. Det var med andra ord ett trevligt, roligt och oväntat besök som förgyllde kvällen lite extra. Helt klart något annat i stället för de gamla vanliga vardagskvällarna hemma framför datorn eller tv:n. Robin Hoodmusikalen var för övrigt även riktigt bra, även om det fanns visa scener man ogillade lite mindre.
 
Annars har jag mest plockat och donat lite här hemma, fått i väg lite viktiga mail och förberett lite inför fredagens anställningsintervju. Alva själv har varit i skolan, och därefter varit ute en sväng i pulkabacken tillsammans med grannens son. Mycket mer än så har vi inte direkt hunnit med i dag, men för att sumrera det hela så har det varit en rätt bra dag faktiskt.
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som lekvärd på Vildmarkshotellet. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.