Suktar efter ny inredning

INLÄGGET ÄR ETT SAMARBETE MED PHOTOWALL.SE. Läs mer längst ner på sidan.

Inredning är något som ligger mig varmt om hjärtat, och jag älskar att köpa hem nya dekorationer, ljus, vackra tavlor, kuddar, plädar och en massa annat fint. Nu på sistone har jag suktat efter en hel del nytt och önskelistan är lång och tycks bara blir längre och längre. Just nu suktar jag ibland annat efter en hel del nytt till köket som nya kastruller, nytt porslin och nya knivar då det gamla känns så otroligt slitna. 
 
Något annat jag har kikat in lite extra på sistone är nya snygga posters och canvastavlor. Här hemma har vi tre canvastavlor varav en är lite mer personlig med porträtt på Alva, mig och min mamma. Vi har även ett antal posters i varierande storlekar och med varierande motiv, och en hel del av dessa har faktiskt fortfarande inte hamnat på väggarna ännu. Ramar i varierande storlekar är med andra ord något som står högt upp på önskelistan, men som känns otroligt trist att investera i.
 
Canvastavlor känns dock roligare, och Photowall som är ett svenskt företag som brinner för design och kvalitet är min stora favorit. De har både fototapeter och canvastavlor och möjlighet finns att designa sin egna tavla eller välja ibland hundratals färdiga motiv. Något jag personligen älskar är att man direkt kan välja ur hela sortimentet av canvastavlor som är uppdelat i kategorier som städer, skog, himmel, djur, kartor och stränder. Men du kan även välja passande tavlor till ett specifikt rum eller efter din favoritfärg, och hur bra låter inte det liksom? Jag själv är nog mest sugen på en vacker tavla med något härligt naturmotiv. Fastnar alltid lite extra för motiv med stränder, vatten, bubblor, palmer och växter av olika slag. Men skulle även uppskatta en canvastavla med ett fint poträtt av hela familjen tillsammans, och de tror jag fler skulle göra, så är du/ni ute efter en personlig present/gåva skulle jag helt klart rekommendera att klicka hem en canvastavla.
 
Föredrar ni posters eller canvastavlor? Kanske varierar ni, precis som vi? Några favoritmotiv?

* Inlägget sker i samarbete med Photowall.se och är sponsrat. Detta påverkar dock inte mina värderingar eller åsikter om produkterna/företagen. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Läs mer om min policy.

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.