Mammasvardag

Suktar efter ny inredning

INLÄGGET ÄR ETT SAMARBETE MED PHOTOWALL.SE. Läs mer längst ner på sidan.

Inredning är något som ligger mig varmt om hjärtat, och jag älskar att köpa hem nya dekorationer, ljus, vackra tavlor, kuddar, plädar och en massa annat fint. Nu på sistone har jag suktat efter en hel del nytt och önskelistan är lång och tycks bara blir längre och längre. Just nu suktar jag ibland annat efter en hel del nytt till köket som nya kastruller, nytt porslin och nya knivar då det gamla känns så otroligt slitna. 
 
Något annat jag har kikat in lite extra på sistone är nya snygga posters och canvastavlor. Här hemma har vi tre canvastavlor varav en är lite mer personlig med porträtt på Alva, mig och min mamma. Vi har även ett antal posters i varierande storlekar och med varierande motiv, och en hel del av dessa har faktiskt fortfarande inte hamnat på väggarna ännu. Ramar i varierande storlekar är med andra ord något som står högt upp på önskelistan, men som känns otroligt trist att investera i.
 
Canvastavlor känns dock roligare, och Photowall som är ett svenskt företag som brinner för design och kvalitet är min stora favorit. De har både fototapeter och canvastavlor och möjlighet finns att designa sin egna tavla eller välja ibland hundratals färdiga motiv. Något jag personligen älskar är att man direkt kan välja ur hela sortimentet av canvastavlor som är uppdelat i kategorier som städer, skog, himmel, djur, kartor och stränder. Men du kan även välja passande tavlor till ett specifikt rum eller efter din favoritfärg, och hur bra låter inte det liksom? Jag själv är nog mest sugen på en vacker tavla med något härligt naturmotiv. Fastnar alltid lite extra för motiv med stränder, vatten, bubblor, palmer och växter av olika slag. Men skulle även uppskatta en canvastavla med ett fint poträtt av hela familjen tillsammans, och de tror jag fler skulle göra, så är du/ni ute efter en personlig present/gåva skulle jag helt klart rekommendera att klicka hem en canvastavla.
 
Föredrar ni posters eller canvastavlor? Kanske varierar ni, precis som vi? Några favoritmotiv?

* Inlägget sker i samarbete med Photowall.se och är sponsrat. Detta påverkar dock inte mina värderingar eller åsikter om produkterna/företagen. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Läs mer om min policy.