Bamse teater på Kolmårdens Djurpark

I dag blev det ett besök på Kolmårdens Djurpark tillsammans med Alva. Det är mysigt att komma i väg bara vi två ibland på tu man hand för lite mor och dotter äventyr. Vi startade upp dagen med att inviga Bamses flygande matta som är årets nyhet för 2017. Den var inte så speciell även om det förstås är kul med en nyhet, men i grund och botten var det samma grund som de Flygande elefanterna som finns på Gröna Lund. Enda skillnaden var egentligen att man satt i en flygande matta i stället för en elefant. 
 
Därefter så intog vi de andra karusellerna en efter en i Bamses värld. Vi njöt lite extra i Godiståget som fortfarande toppar platsen som nummer ett hos oss bägge. Men om vi ska vara helt ärliga så är sanningen att det alla egentligen är ganska mesiga för oss, då vi bägge föredrar lite mer fläkt och fart. Men vi njöt ändå av en hel del karusellåk och i mellan allt åkande besökte vi Bamses teater. 
 
I Bamses teater så fyller Bamse år (notera att han måste vara väääldigt gammal, då han fyller år dagligen när parken är öppen). Men i själva verket är det ju allmänt känt att Bamse föddes 1966, och därmed fyller 51 år i år. Skalman och Lille Skutt förbereder förstås ett kalas för Bamse, men plötsligt så äventyras kalaset när födelsedagstårtan försvinner. Vem kan vara i farten tro? Kan det vara den snygga vargen eller är det kanske Reinhard Räv som tydligen inte är bjuden?
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som lekvärd på Vildmarkshotellet. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.