Kökets box - Grill

  – I samarbete med Kökets Box –
 
Nu är det en vecka sedan jag hämtade ut månadens box från Kökets box. Boxen hade temat "grill" denna gång och det passade utmärkt med tanke på att boxen kom hem lagom till valborg. Hemma hos oss så är ju valborg starkt förknippat med grillning, precis som hos så många andra. Vi fick med andra ord ett perfekt tillfälle att utnyttja flera utav produkterna, och de produkter som vi ännu inte har hunnit testa lär testas inom det närmsta veckorna. För nu tycks värmen äntligen ha kommit och landat på riktigt, och det innebär förstås mer grillkvällar framöver vilket vi här hemma älskar.
 

Innehåll i Kökets box - grilltema

Coca Cola Zero, 50 cl
Coca Cola zero lanserades i Sverige 2007 och blev snabbt Sveriges största sockerfria läsk. Nu relanseras Coca Cola zero sugar med förbättrad smak, fortfarande helt utan socker och kalorier. Samtidigt får flaskan en ny uppdaterad design. Denna försvann fort hemma hos oss, men det blev till större delen Alva som fick avnjuta denna då jag själv får förbaskat ont i magen av alla sorters cola drycker.
 
Vegeta, 250 g
Vegeta är en allkrydda och är en av Kroatiens mest kända, ursprunliga produkter. Allkryddan är en mix av kryddor och torkade grönsaker och passar på kött, till grönsaker, soppor, grytor, stekar enkla rätter eller kulinariska läckerheter. Denna ska bli riktigt spännande att prova på framöver, och vi har redan nu lite idéer på hur vi ska använda den.
 
FELIX, BBQ Sweet & Smokey, 370 ml
En söt och rökig BBQ-sås i en ny och mer praktisk flaska. Såsen går även att använda som glaze till din köttbit eller grönsaker. Innehåller inga konserveringsmedel, konstgjorda aromer eller smakförstärkare. Tillverkad i Blekinge. Riktigt god och inte för stark.
 
Lakritsfabriken, Lakrits & chilirub, 8 gram (sample)
En rub som passar till allt kött, från skaldjur, fågel, nöt- och fläskkött. Rubben innehåller bland annat lakritspulver, muscovadosocker, rökt paprika, chipotle, fänkålsfrön och rostad vitlök.Känns riktigt spännande och ska avnjutas inom kort.
 
Kungsörnen, Fusilli Gotlandspasta, 450 g
För första gången har gotländska lantbrukare lyckats odla högkvalitativt durumvete i stor skala i Sverige. Tack vare Gotlands många soltimmar har vetet, av sorten Rosadur, trivts bra i den kalkrika jorden och resulterat i en skörd av hög kvalitet. Kungsörnen lanserar tre pastasorter på durumvete som finns i butik från och med vecka 7. 
 
Göteborgskex, Utvalda Fröknäcke, 190 g
Nyhet från Göteborgskex med tillverking i Kungälv. Fröknäcket innehåller 50% frön som först ugnsrostas för tt få fram den goda smaken. Receptet är enkelt och kexen innehåller bara havregryn, vetekli, frön, honung, vatten och solrosolja.
 
Exotic Snacks, Bondebönor/Edamamebönor, 120 g
Rostade och saltade bönor som är rika på både protein och fibrer. Samtliga produkter är kvalitetskontrollerade med noga utalda råvaror och producenter runt om i världen. Produkterna är IP-certifierade.
 
Vileda, Glitzi Power Inox
Vileda har utvecklat en helt ny svamp som lätttar bort inbrända rester på galler och kastruller. Svampen innehåller trådar av rostfritt stål som enkelt lyfter bort inbräda rester och grov smuts. Skölj av svampen och använd om och om igen. Den behåller både formen och sin rengöringskraft!
 
Presentkort värde 50 kr på Kökets favoriter
Kökets favoriter är din köks och bakbutik på nätet.
 
Serla, Handy hushållsask, 135 ark/förpackning
Serla Handy papper tar du enkelt med en hand - perfekt när du har kladdiga händer. Smidigt för att snabbt torka alla typer av vardagsspill. Dessutom får du mer papper än på rulle. Serlas förpackningar är tillverkade av förnyelsebart material som är snällt för miljön. Dispenser finns att köpa i butik och beställs på serla.se.
 
Kökets Box är en prenumerationsbox som kostar 129 kr per box och utkommer 11 gånger om året. Nästa box (maj) har vårfest som tema!
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som lekvärd på Vildmarkshotellet. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.