Kolmårdens Djurpark - Marine World

Vi spanande även in ett av mina absoluta favoritdjur flasknosdelfiner. De är sociala och nyfikna djur, som gärna leker i vågorna. Leken bringar både färdighet och stärker de sociala banden i flocken. Även kroppskontakt är viktigt för delfinerna som ofta vidrör varandra med fenorna när de simmar.
 
Visste ni att delfinens hörsel är välutvecklad? Faktum är att trots att de saknar ytteröra har de en av djurvärldens bäst utvecklade hörsel. De kan höra upp till 150kHz, vilket kan jämföras med hunden på 35kHz och fladdermusen på 100kHz. Människan hör endast upp till 20kHz. Tänk vad mycket mer det kan höra än vi människor? Det är riktigt coolt tycker jag. 
 
På plats i Kolmårdens Djurpark spanade vi in både delfinshowen Life som vi sett förut, men även visningen i Lagunen där vi fick lite extra fakta om flasknosdelfiner berättat för oss utav en erfaren guide. Det var riktigt intressant och gav en möjlighet att ställa frågor och att se delfinerna på lite närmare håll.
Efter en hel del tid tillsammans med de fantastiska flasknosdelfinerna begav vi oss ut till Sjörövarkeppet och Delfinexpressen. Där blev det några åk för oss tillsammans för lyckligtvis var det inga längre köer vilket gjorde det möjligt för fler än ett åk. 
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som lekvärd på Vildmarkshotellet. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.