Testagrams box - april 2017

 – I samarbete med Testagram –
 
Förra veckan tittade min tredje Testagram box hem, och vi blev som alltid glatt överraskade över det fantastiska innehållet. I den här månadens box fanns flera fantastiska produkter, även om jag blev lite missnöjd över att jag fick Ginger Paste i stället för Garlic Paste som vissa andra. Här hemma använder vi nämligen betydligt mycket mer vitlök i matlagningen än ingefära, så tror Garlic Paste hade kommit till större nytta. Men vi ska nog få ihop något spännande med Ginger Paste här hemma också, och egentligen är det ju lite av tjusningen med sådana här boxar - att faktiskt våga prova lite nytt! 

För i vanliga fall hade jag med största sannolikhet köpt vitlök i stället, och då kanske gått miste om hur fantastiskt god och smidig ingefäran faktiskt är.
 
Något annat som vi dock blev förälskade i direkt (särskilt jag) var det fantastiskt goda chipsen. Jag som vanligtvis inte är särskilt förtjust i chips, och i ärlighetens namn tröttnat på Sourcream & onion blev fast direkt. Detta var helt klart chipsen för mig som föredrar lite tunnare och lättare chips. Alva moffa snabbt i sig riskakorna Chiafrö & havsalt i från Friggs med hjälp av lite klasskamrater. Det var perfekt innan lunchen i skolan som variation emot frukten som vanligtvis annars tas med. Själv är jag dock inte lika förtjust i just dessa, men gillar flera av Friggs riskakor i andra smaker. 
 
Kort sagt så upplevdes denna box som riktigt bra, men inte den bästa av Testagram. Min favorit hittills av det tre boxar vi hunnit pröva är nog fortfarande den andra. Men vi ser redan nu med glädje och spänning fram emot nästa som dyker upp inom några veckor. Det återstår att se om den är ännu bättre eller inte? 
,

Innehåll i Testagrams box - april 2017

Santa Maria - Ginger Paste
Ginger Paste är en smakrik, pepprig och uppfriskande genväg till utmärkt matlagning. Nu är det slut med slabbigt skalande och rivande – Santa Marias Ginger Paste är till för din bekvämlighet. Färsk ingefära på tub, superenkel att använda och den håller sig fräsch i fyra veckor i kylen efter öppnandet. 1 tsk Ginger Paste motsvarar 1 tsk färsk ingefära.
 
Risenta Müsli - Dadel & Pekan
Frukost är dagens viktigaste mål och måste smaka gott. Risentas müsli innehåller enbart naturliga råvaror med mycket smak och är utan onödiga tillsatser. Müsli Dadel & Pekan är en ekologisk müsli. Den goda smaken i denna müslin kommer från söta dadlar som tillsammans med pekannötter och frasiga flakes blir en njutning vid frukostbordet. Helt utan tillsatt socker.
 
Cafégo Volcanic Blend från Sofiero kafferosteri
Mörkrosstat kaffe med en unik blandning kaffebönor från olika delar av världen. Vanligtvis inget för mig som inte dricker kaffe, men det medföljande recepten lockade till bakning med kaffe. Till exempel klassiska chokladbollar eller Nigellas tiramisü. En annan förhoppningsvis god favorit är ju frappe, som jag vet att brorsan älskar! Kanske ska jag bjuda över honom på lite go fika? 
 
Nick´s - Kexbar
Nästa gång du är sugen på något sött, testa en Nick´s kexbar. Choklad och vaniljkräm som smälter i munnen. Frasiga kex, doppade i underbar mjölkchoklad. Inget tillsatt socker eller gluten i kexbaren.
 
Estrella Lättare Chips - Sourcream & Onion
Estrella Lättare Chips Sourcream & Onion – Nya Lättare chips från Estrella. 30% mindre fett men 100% god smak! Krispiga chips med Sveriges populäraste smak, Soucream & Onion. Finns det något godare? 
 
Friggs Superfrö Majskakor - Chiafrö & Havssalt
Nu finns denna underbara Friggskaka med majs! Naturligt goda och tunna, tillverkade på majs. Det nyttiga superfröet chiafrö kommer från Mexiko och har använts sedan urminnes tider av aztekerna för att få näring vid fysisk ansträngning. 
 
Göteborgs Digestive - Havremål Original
Ett perfekt mellanmål som ger energi under dagen. Havremål har den älskade smaken av Göteborgs Digestive kombinerat med en mild och god havresmak. Kexen kommer portionsförpackade för att man enkelt ska kunna ta med sig dem på språng, innan träning eller som ett eftermiddagssnack.
 
Palmolive Gourmet - Body Butter Wash Palmolive
Gourmet Body Butter Wash, är en fuktgivande duschcremeserie innehållande naturligt extrakt från vanilj samt saft från jordgubbe. Produkterna har en rik konsistens samt ultra-moisturizing formula som förvandlar duschstunden till en oemotståndlig upplevelse och skämmer bort både kropp och själ. Body Butter Wash finns i de himmelska dofterna Vanilla Pleasure och Strawberry Touch och även Chocolate Passion, samtliga inspirerade av delikata bakverk.
 
Testagram är en prenumerationsbox som kostar 99 kr per box, och utkommer 11 gånger om året. Produkterna är alltid i full size, dvs inte små test förpackningar. Boxens värde garanteras att vara värd minst 150-250 kr.
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som lekvärd på Vildmarkshotellet. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.