Loddo - oktober 2017

 – I samarbete med Loddo –
 
För några dagar sedan tittade Loddos oktober box hem, och här hemma blev vi glatt överraskade utav innehållet. Det var riktigt bra och innehöll många favoriter, så väl gamla som nya. I ärlighetens namn var det nog en utav det bästa boxarna på länge.
 
Vi uppskattade ProPud proteinpudding med smak av chokladboll lite extra som vi varit nyfikna på länge tillsammans med Quick Milk sugrören som är gamla favoriter.

Innehåll i Loddos oktober box 2017

Santa Maria färska kryddor på tub
Slipp krångel med rivjärn och vitlökspress. Sluta hacka färska örter – nu finns vitlök, ingefära, oregano, dill och Herbes de Provence klarhackade till en paste på tub. Bara naturliga ingredienser.
 
Dessa har jag provat förut och det används en hel del här hemma. Riktigt smidiga och enkla att använda!
 
Mjälloms järnknäcke
Järnrike är Sveriges järnrikaste livsmedel, det är ett slags blodbröd som innehåller hemjärn vilket är lättupptagligt för kroppen och 4 skivor täcker dagsbehovet. Det är vanligt att man äter det smulat på filen eller i smoothies, mortlat i gröten eller bara som macka.
 
Dessa är är riktigt bra! Perfekt för mig som ofta har dåligt med järn, och behöver bra produkter som tillför lite extra i kosten. 
 
Allévo bar
Oavsett om du vill gå ner i vikt, vill behålla vikten eller har börjat träna kan du genom Allévos produkter göra
hälsosammare val, varje dag. Gör ett bra val, testa fler av Allévos bars.
 
Den som jag fick hem var riktigt god, vilket jag inte alls trodde. Antar det gäller att prova sig fram och hitta sina favoriter oavsett märke när det gäller bars.
 
Flux fluorsköljvätska
Flux 0,2% NaF är en fluorsköljvätska för vuxna och barn över 12 år som ger starka tänder och motverkar hål. Produkterna är utvecklade i samarbete med svensk tandvård och bär Tandläkarförbundets rekommendationssymbol.
 
Här hemma använder vi Flux regelbundet, och den stora favoriten hos Alva är den med smak av jordgubb. Själv är jag riktigt nyfiken på deras nyhet med smak av passion. 
 
Serum Masq+ ansiktsmask
SerumMasq+ ansiktsmasker ger dig en vårdande ritual för alla behov. Vill du ladda upp inför helgen? Haft tuffa dagar och behöver gå ner i varv? Eller bara längtar efter lite egentid? Lägg bara sheet mask, fulladdad med aktivt serum, över ansiktet en stund och njut länge av effekten.
 
Den här ska det njutas av lite extra! Själv älskar jag ansiktsmasker och lite lyx och egen tid är ju aldrig fel.
 
Loka Crush
Loka Grapefrukt lime. En frisk och fräsch smak så nu får Loka citron lite konkurrens av en fruktigt röd grapefrukt. Den är härligt uppfriskande där den lilla beskan är avrundad med en twist av syrlig lime. Passar även utmärkt till mat. 
 
Loka är en dryck vi dricker ofta, särskilt sommartid när vi är ute och far. Den här nya smaken var riktigt god! 
 
ProPud proteinpudding Chokladboll
ProPud Chokladboll från NJIE. Len och krämig proteinpudding med en efterlängtad smak av Chokladboll. Den är givetvis laktosfri och helt utan tillsatt socker, berikad med 20 gram protein per bägare.
 
Den här har jag varit nyfiken på så länge, så jag blev extra glad när den kom med i månadens box. God var den också, riktigt god!
 
3 st Quick Milk sugrör som smaksätter mjölken
Quick Milk sugrör smaksätter mjölk och gör den jättegod(are)! Stoppa sugröret i mjölk och drick. That´s it! Quick Milk kommer i många olika smaker och innehåller endast naturliga smakämnen.
 
En gammal favorit som vi haft hemma många, många gånger. Det var en uppskattad gåva till Alva som glatt slurka i sig dessa till mellis.
 
Plackers
En ny innovativ tandsticka från Plackers med skonsamma och effektiva rengöringsytor av gummi. En perfekt produkt att ha med sig i fickan för rengöring mellan tänderna efter måltiderna. Finns att köpa på Apoteket och andra välsorterade apotek och butiker.
 
Bra produkter till tänderna behövs och kommer alltid till nytta. Plackers är ett varumärke vi använder oss utav ofta, så dessa nya tandstickor var roliga att få utforska och prova på.
 
Erbjudande från Sniph – läs mer om Sniph här!
Sniph är prenumerationstjänsten som gjort det enkelt att upptäcka nya parfymer. Istället för att du skall köpa stora flaskor gör doftexperterna på Sniph urvalet åt dig och levererar dem i en perfekt storlek direkt hem till dig. Varje månad får du en ny doft som du använder i vårt smarta etui. 
 
Det här lät super spännande, och något jag hoppas få utforska framöver. Vet en och annan som dessutom skulle älska den här tjänsten, så nu har jag några att tipsa framöver för detta låter som något riktigt, riktigt bra!

Loddo är en prenumerationsbox innehållande varierande produkter för hela hushållet. Innehållet är alltid en överraskning – med målsättningen att du ska hitta nya favoriter.

Boxen kostar 99 kr/box, har ingen bindningstid och levereras varannan månad. Värdet i boxen varierar men ligger vanligtvis mellan 200-350 kr.

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som lekvärd på Vildmarkshotellet. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.