Nya inköp inför höst/vinter 2017

Alvas nya inköp inför höst/vinter 2017.
 
I morse vaknade jag upp med världens dunkade huvudvärk. Kände direkt att jag absolut inte ville eller orkade gå i väg till jobbet, samtidigt som jag försökte känna efter om jag inte kunde bita ihop. Det skulle ju trots allt ändå bara vara en sådan kort arbetsdag i dag, så efter diskussion med chefen begav jag mig faktiskt i väg till jobbet trots allt. Som tur var fick jag ta det lugnt och vila ett par timmar innan, då det bara var en kund i dag vilket gjorde att jag kunde vara lite flexibel. Det kändes mer än välbehövligt att få vila ut en stund innan, och faktum var att när jag väl kom i väg så kände jag mig mycket bättre.
 
Hoppas verkligen det håller i sig, för är det något jag inte har tid med nu så är det att vara sjuk. I morgon väntar nämligen utbildning på jobbet och till helgen blir det mer jobb. På tala om jobb så har jag kanske inte ens nämt det, men jag arbetar numera även på Kolmårdens Djurpark. Har arbetat där sedan i augusti och trivs riktigt, riktigt bra med alla kollegor och alla arbetsuppgifter. Har ni vägarna förbi djurparken så kan ni hålla utkik efter mig i restaurangerna med andra ord. 
 
Nåväl tillbaka till dagen.. efter jobbet begav jag mig direkt till Ingesta Shopping, det blev smidigare för min del att åka dit direkt i stället för hem i mellan för att hämta upp Alva, och sedan tillbaka på nytt. En stund senare dök därför mamma upp med bägge barnen och det blev lite shopping. Det blev två par nya skor till Alva, lite vantar, en ny fleece tröja och så lite nya regnkläder ovanpå det. För egen del blev det tre par nya skor till mig och så ett cykellås till min nya cykel som kom hem för drygt en månad sedan. Nu känner jag mig mer än redo för att ge mig ut i backen och få bort fläsket en gång för alla. Nej, vars men känner mig riktigt taggad på att börja cykla nu och hoppas på att snön håller sig borta länge.  Nu blir det lite serie tittande innan sängen väntar. Det är en ny dag i morgon och jag känner mig taggad inför det som väntas. 
#1 - Julia

Super fin jacka, blått är så fint!

Svar: Svar: Tusen tack, det håller jag verkligen med om. Kram
Mammasvardag

#2 - Maxarna

Å Det måste vara roligt att jobba på Kolmården och vara lite bakom kulisserna.. Kul att du trivs.

Svar: Gruppen heter Economista - kvinnor som gillar aktier och privatekonomi.. Gå med där så lär du dig massor.. =)

Svar: Svar: Det är fantastiskt kul att få arbeta på Kolmården. Trivs riktigt bra där ibland alla besökare och underbara kollegor. :)
Tack för svaret, nu har jag anmält mig till gruppen.

Kram Sanna
Mammasvardag

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som lekvärd på Vildmarkshotellet. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.