Så ledsamt

Igår kväll möttes jag av nyheten att Tim Bergling, mer känd som Avicii, var död och tårarna började sakta rinna. I den stunden gick det upp för mig att ingen kommer få ta del av hans fantastiska skapande något mer. Det är något som fortfarande i dag känns helt ofattbart, för hans fantastiska musik har varit en så stor del av mitt och så många andra människors liv.

Samtidigt gick det upp för mig hur skört livet faktiskt är, och hur kort det ibland kan bli. Tim blev bara 28 år, och det var så mycket han inte hann uppleva och vara med om. Just nu kan vi fans bara spekulera och gissa oss fram till dödsorsaken, men det känner jag inte för att göra alls. I stället har jag tittat på hans dokumentär igen, och spelat hans låtar en efter en på repat, och funderat på livet och på hur viktigt det är att göra det bästa utav den tid vi faktiskt har.

Hur pass viktigt det är att verkligen lyssna när någon säger ifrån. När någon säger nej, att det varken vill, orkar eller är nära sin gräns. Att pusha gränsen med frågor eller förhandla sig till något som är en bit bort från nej, det är helt enkelt inte ok.

Det är alla saker som jag kommer ta med mig, och som jag hoppas att fler arbetsplatser med chefer som räknar pengar istället för välmående tar till sig. Det är saker som vi alla oavsett livssituation bör ta till oss och tänka på en extra gång. Samtidigt har jag tänkt på oss alla, mig själv inkluderad, som så många gånger varit stressade och mått dåligt. Som så många gånger har känt oss så, men inte har sagt nej, utan fortsatt kämpa trots att kroppen inte orkat. Det var inte alls länge sen jag själv hade det så, och jag är så glad och tacksam att jag till slut stod upp för mig själv, och satte stopp trots att jag förlorade pengar. För kom ihåg att jag eller du kanske förlorar pengar, men det kommer aldrig vara lika tragiskt som att förlora sig själv.

Ta hand om er alla, och ta vara på det dagar ni har – man vet aldrig om det är ens sista! 💕

Vi ska till Cypern!

Nu är det äntligen bekräftat och klart med ledighet både för mig och Alva. Det innebär att vi nu officiellt kan börja räkna ner dagarna, för i slutet av maj reser vi tillsammans med min yngre bror Erik för en veckans semester i Cypern. Det blir vårt åttonde land att besöka tillsammans och här hemma kan vi inte göra annat än att längta.

Här hemma har vi redan börjat planera in diverse aktiviteter, köpa hem prylar som behövs under resan och börjat läsa på om allt som finns att utforska där borta.

Har ni varit i Cypern förut? Har ni tips på vad vi inte får missa? Dela med er utav allt!

Loddo - mars 2018

 – I samarbete med Loddo –
 
Nu är det någon vecka sedan jag hämtade ut månadens box från Loddo. Här hemma tycker vi alltid det är lika kul att få hem den, och blir lika överraskad varje gång. Innehållet är för det mesta riktigt bra, även om en och annan miss kan förekomma. Den här månadens box var dock riktigt bra, och gav höga betyg såväl hos mig som hos Alva vilket var extra kul. 
 
Vi uppskattade den nya Loka Crush lite extra tillsammans med den otroligt goda kokosbarsen från NICK´S. Sköljmedlet från Softlan försvann fort efter ett gäng maskiner i tvättstugan, den goda doften från IBA sprids i hemmet och doftar ljuvligt och produkterna från Cetaphil kom umärkt lagom tills vår resa.

Innehåll i Loddos mars box 2018

Softlan Complete Care So Fashion
Softlan är det sköljmedel jag använder allra mest, och jag älskar att variera mig i deras stora doftutbud. Det finns verkligen något för alla smaker. Softlan Complete Care är en innovation från Softlan som ger den bästa mjukheten och hjälper till att bevara färgerna, samtidigt som den ger 2x mindre noppighet. So Fashionable har en elegant blommig doft som doftar underbart. 
 
Cetaphil - ansiktskräm, fuktlotion och ansiktsrengöring
Cetaphil är är en hudvårdsserie speciellt framtagen för känslig hud som lätt blir torr och kliar.
 
- Cetaphil Facial Moisturizer (ansiktskräm) är anpassad efter torr hy, och absorberas snabbt utan att täppa till ansiktshudens fina porer. Kliniskt bevisad att minska förlust av fukt i huden.
 
- Cetaphil Moisturizing Lotion (fuktlotion) är en fuktlotion för hela kroppen som är speciellt utvecklad för att återställa och lindra torr hy. Används dagligen, särskilt efter duch och bad, för att lugna torr hud. Ger lång och effektiv återfuktning, och perfekt för resan. 
 
- Cetaphil Gentle Skin Cleanser (ansiktsrengöring) är deras mest älskade produkt som rekommenderas av bl.a filmstjärnor, fotomodeller och hudläkare. Den passar känslig hud och löser skonsamt och effektivt upp smuts och makeup. Passar perfekt att ta med på resan. 
 
Har provat flera av Cetaphils produkter tidigare, och kan inte annat än att säga att jag älskar de alla. Det är produkter som verkligen håller vad det utlovar, och som jag mer än gärna använder mig utav. Just dessa mini prover ska packas ner inför vår resa i slutet av maj.
 
Bondbönor från Exotic Snacks
Rostade och saltade bönor som är rika på både protein och fibrer. Ett oväntat snacks till fredagsmyset eller varför inte som tillbehör till maten/salladen. Dessa ska bli spännande att få provsmaka, funderar dock fortfarande på hur jag ska avnjuta dessa som bäst. Det blir nog en sallad till maten skulle jag tro. 
 
NICK´S - kokosbar
Kokosbar från NICK´S med choklad som är socker - & glutenfri. Jag säger bara mums! Detta är verkligen bra när man vill ha nåt gott, men inte är sugen på att få i sig en massa socker. Den kommer absolut köpas hem fler gånger vill jag lova.
 
IBA
En helt ny produkt för mig, men som jag blev stört förälskad i direkt! Doftpyramiderna från IBA har en unik form och design som ger behagliga dofter för hela hemmet. Dofterna är av hög kvalitet och framtagna med hjälp av franska doft-och parfymexperter. Livslängden är 4-6 veckor.
 
Finns i dofter såsom Delicate Apple, Coral Reef, Cotton fresh&white lilac och Tropical Garden.
 
Colgate Plax
Colgate Plax munskölj med Fresh FX formula ger en fräsch känsla i munnen 10 ggr längre än om du bara bostar tänderna. Den är effektiv mot plack, stärker tänderna emalj samtidigt som den skyddar tänderna mot karies.
 
Munskölj är en produkt jag själv använder dagligen, där jag varvar lite i mellan diverese märken. Colgate är dock ett märke jag alltid återvänder till gång på gång.
 
Norr - 02 Citron/fläder
Förra boxens favoriter är tillbaka! Denna gången med ny smak och lika frisk och god var den. Det tål att upprepas att för varje såld flaska av Norr så skänks en vätskeersättning till behövande i världen. Drycken är dessutom uppfriskande och törstsläckande, laddad med ämnen som hjälper din kropp att återställa vätskebalansen. 
 
Finns sedan i januari på alla Pressbyråer & 7-Eleven i hela världen! 
 
SST NET
Erbjudande till Loddo - medlemmar om 6 månaders fri Spärrtjänst & Rättsskydd hos SST NET. Här kan man snabbt spärra hela eller delar av ens värdehandlingar. Perfekt inför kommande resor!  Visste ni att över 78000 personer blev ID-kapade i Sverige under 2017?
 
LOKA Crush - Äpple
Ny smak av äpple! Loka Crush är en kolsyrad fruktdryck med betydligt färre kalorier än vanlig läsk, och helt utan konserveringsmedel, färgämnen eller sötningsmedel - ett bättre alternativ till läsk helt enkelt. Dessutom är den riktigt god och uppskattas av såväl stora som små.
 
Loddo är en prenumerationsbox innehållande varierande produkter för hela hushållet. Innehållet är alltid en överraskning – med målsättningen att du ska hitta nya favoriter.
 
Boxen kostar 99 kr/box, har ingen bindningstid och levereras varannan månad. Värdet i boxen varierar men ligger vanligtvis mellan 150-300 kr.
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 26-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som Relationship Manager på Bonnier Business Media Sales. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 10 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.