Nya höst-och vinterkläder

Höstterminen drar igång nu på måndag och vi närmar oss snabbt frost och minusgrader, då barnen behöver kläder som håller dem torra och varma hela höst- och vintersäsongen. Det har visserligen varit en extrem sommar i år och det är ingen som riktigt vet när eller om snön dyker upp i år eller inte. Men det känns skönt att vara förberedd, så här hemma har vi nu börjat rensa garderoberna och inhandla nytt.
 
Här om dagen kom det hem två nya vinterjackor till Alva. Hon blev riktigt fin i bägge, och jag blev super nöjd över att hon nu har två att växla i mellan. I morgon fortsätter vi rensningen och ser över vad mer som behövs införskaffas. Redan nu vet jag att det saknas nya gummistövlar, vantar (ja, det tycks försvinna varje år) och kanske en ny matchande mössa som passar till. 
 
Har ni andra med börjat rensa i barnens garderober? Eller kanske rent utav i era egna? 
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som lekvärd på Vildmarkshotellet. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.