Nya höst-och vinterkläder

Höstterminen drar igång nu på måndag och vi närmar oss snabbt frost och minusgrader, då barnen behöver kläder som håller dem torra och varma hela höst- och vintersäsongen. Det har visserligen varit en extrem sommar i år och det är ingen som riktigt vet när eller om snön dyker upp i år eller inte. Men det känns skönt att vara förberedd, så här hemma har vi nu börjat rensa garderoberna och inhandla nytt.
 
Här om dagen kom det hem två nya vinterjackor till Alva. Hon blev riktigt fin i bägge, och jag blev super nöjd över att hon nu har två att växla i mellan. I morgon fortsätter vi rensningen och ser över vad mer som behövs införskaffas. Redan nu vet jag att det saknas nya gummistövlar, vantar (ja, det tycks försvinna varje år) och kanske en ny matchande mössa som passar till. 
 
Har ni andra med börjat rensa i barnens garderober? Eller kanske rent utav i era egna? 
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner som älskar allt som har med kreativitet att göra. Från att skriva, fotografera och skapa events och arrangemang till att teckna och måla.

Bosatt strax utanför Norrköping tillsammans med min dotter Alva. Studerar till vardags till Digital Marknadskommunikatör på Affärshögskolan i Linköping.

Som person har jag annars alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Här på bloggen bjuder jag på glimtar ur min vardag, varvat med tips på familjeaktiviteter, nya produkter, resor och äventyr som vi gillar lite extra.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.