Café & Konditori Ingrosa

Efter vårt besök på VR-World så promenerade vi en bit, och passade på att kika in lite butiker längst vägen. Det blev ibland annat ett besök i på Vågmästarplatsen där den nya saluhallen Kville i två plan ligger. Där köpte vi med oss lite honungskarameller och dryck ifrån Osthyveln. När vi shoppat klart fortsatte vi vidare och anlände till sist fram till vår nästa destination. 
 
Vi kom fram lite tidigare än planerat, så medan vi väntade passade vi på att utforska området lite. Det blev ett besök på Glade Johan - Godis & Tobak där vi fick med oss en ny dryck och lite nya klubbor ifrån att avnjuta senare under kvällen. Eftersom vi hade ytterligare tid kvar så blev det även ett besök inne på Café & Konditori Ingrosa, där vi passade på att avnjuta en liten fika medan vi fördröjde tiden.
 
Det smakade riktigt bra och var faktiskt ett mysigt litet café. Faktum var att det visade sig vara ett familjedrivet café där de gör allt från grunden, inte undra på att det smakade så bra. Ekologiskt surdegsbröd, bakelser, bakverk och tårtor - allt produceras i deras egna bageri. Ett café och konditori som vi mer än gärna besöker på nytt med andra ord och varmt tipsar vidare om i fall man råkar ha svängarna förbi Göteborg.
 
 
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som lekvärd på Vildmarkshotellet. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.