En weekend i Göteborg

Nu har det ekat tomt här inne en tid, men nu är jag tillbaka och här för att stanna. Det har hänt mycket sedan sist ibland annat har jag avslutat min tjänst hos Pang Spray, och i stället gått vidare till en ny tjänst som Relationship manager för ett annat företag. Det nya jobbet har inte kickat i gång ännu, utan jag börjar inte förrän i slutet av månaden, medan redan nu måste jag få skriva att jag är riktigt förväntansfull och pepp inför starten. Det känns med andra ord riktigt, riktigt bra just nu och det känns härligt efter alla tråkigheter som ägde rum under förra året.
 
Kanske blir 2018 mitt år trots allt, det har om inte annat börjat bra i alla fall. Men innan arbete tar vid så har vi en hel del roligheter framför oss. Faktum är att det bär av redan nu i helgen för lite äventyr, och att vi om bara några timmar sitter på tåget emot Göteborg. Där kommer vi njuta utav en weekend med mys på hotellet, god mat och lite roliga aktiviteter såsom Laserdome, VR och shuffleboard. Sen har vi förstås Melodifestivalens andra deltävling som går av stapeln i Göteborg medans vi är där, och där kommer vi självklart vara på plats. Givetvis hejar vi lite extra på Samir & Viktor som vi hoppas har ett bra bidrag i år!
 
Men vet ni vad, nu hinner jag inte skriva mycket mer här. Utan nu måste jag checka resväskorna och dubbelkolla att allt är med, för alldeles strax kommer Alva hem i dörren och då bär det av.
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som lekvärd på Vildmarkshotellet. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.