Frukost på Comfort Hotel Göteborg

Efter en skön natts sömn vaknade vi upp rejält utvilade, och redo för en ny dag full med äventyr. Vi startade upp med att packa i ordning våra väskor (ja, vi har en förmåga att bre ut oss lite). Därefter blev det dusch och påklädning innan vi var redo för hotellfrukosten nere i matsalen.
 
Väl nere vid frukosten njöt vi till fullo av allt gott som fanns att välja ibland. Här på Comfort Hotel Göteborg fanns verkligen allt och lite till, och det är ju precis så som vi vill ha det när det vankas hotellfrukost. Det är vid dessa få utvalda tillfällen man får lyxa till det lite extra och njuta av allt och lite till.
 
När vi njutit klart och kände oss mätta och belåtna, så begav vi oss upp till rummet igen där vi packade ihop det sista, innan vi begav oss ner till receptionen igen. Utcheckade och klara så begav vi oss vidare emot spårvagnen som skulle föra oss vidare till vår första destination för dagen. För nu var vi mer än redo för lite action och äventyr - och det var precis vad vi fick uppleva på vår nästa destination.
 
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som lekvärd på Vildmarkshotellet. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.