Frukost på Comfort Hotel Göteborg

Efter en skön natts sömn vaknade vi upp rejält utvilade, och redo för en ny dag full med äventyr. Vi startade upp med att packa i ordning våra väskor (ja, vi har en förmåga att bre ut oss lite). Därefter blev det dusch och påklädning innan vi var redo för hotellfrukosten nere i matsalen.
 
Väl nere vid frukosten njöt vi till fullo av allt gott som fanns att välja ibland. Här på Comfort Hotel Göteborg fanns verkligen allt och lite till, och det är ju precis så som vi vill ha det när det vankas hotellfrukost. Det är vid dessa få utvalda tillfällen man får lyxa till det lite extra och njuta av allt och lite till.
 
När vi njutit klart och kände oss mätta och belåtna, så begav vi oss upp till rummet igen där vi packade ihop det sista, innan vi begav oss ner till receptionen igen. Utcheckade och klara så begav vi oss vidare emot spårvagnen som skulle föra oss vidare till vår första destination för dagen. För nu var vi mer än redo för lite action och äventyr - och det var precis vad vi fick uppleva på vår nästa destination.
 
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner som älskar allt som har med kreativitet att göra. Från att skriva, fotografera och skapa events och arrangemang till att teckna och måla.

Bosatt strax utanför Norrköping tillsammans med min dotter Alva. Studerar till vardags till Digital Marknadskommunikatör på Affärshögskolan i Linköping.

Som person har jag annars alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Här på bloggen bjuder jag på glimtar ur min vardag, varvat med tips på familjeaktiviteter, nya produkter, resor och äventyr som vi gillar lite extra.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.