Laserdome på Hisingen i Göteborg

När vi fikat klart på Café & Konditori Ingrosa så gick vi över till andra sidan gatan, där väntade nämligen nästa utmanande och roliga aktivitet i form av Laserdome. Det är en aktivitet som vi har provat förut vid ett tidigare tillfälle, men som vi absolut inte kan få nog utav - utan det är en utmanande, tuff och krävande aktivitet som vi mer än gärna gör om och om igen. Det är en aktivitet som passar alla, gammal som ung. För här är det inte styrka som är avgörande, utan det är snabbhet, pricksäkerhet och samarbetsförmågan som avgör..
 
Eftersom det bara var Alva och jag, så fick vi spela tillsammans med ett annat gäng. Det är förstås inte riktigt lika kul, så vi tipsar om att dra med polarna eller familjen. Ju fler, desto bättre och roligare blir det! Men oavsett vem du än spelar med - eller vilket lag du tillhör så är det här riktigt, riktigt kul och en aktivitet vi varmt tipsar vidare till er alla att prova på.
 
En gammal bild på Alva när vi spelade Laserdome i Skövde.
 

VAD GÅR DET HELA UT PÅ?

Din uppgift är att samla så mycket poäng som möjligt genom att skjuta de blinkande fälten på fiendens utrustning.

Varje spelare har 5 blinkande fält (träffytor). En träff på bröst ger 200 poäng, rygg 100 poäng, axlar & vapenträff 50 poäng. Varje träff registreras automatiskt i din utrustning och du tilldelas poäng. Efter spelets slut sammanställs resultaten och alla kan se slutresultatet på skärmar i vapenrummet samt receptionen.

Du har alltid obegränsat med skott och liv, men när du själv blir träffad så slutar ditt vapen och utrustning att fungera i c:a 7 sekunder och du förlorar en del poäng. Efter 7 sekunder aktiveras utrustningen igen och du är redo att hämnas…

Spelar ni lagmatch gäller det att skjuta dina fiender men inte dina lagkamrater. Du ser skillnad på lagen genom deras färger på utrustningen. Spelar ni solomatch är alla andra spelare dina fiender oavsett färg.

Har du spelat Laserdome förut? Vad tycker du om det? 

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner som älskar allt som har med kreativitet att göra. Från att skriva, fotografera och skapa events och arrangemang till att teckna och måla.

Bosatt strax utanför Norrköping tillsammans med min dotter Alva. Studerar till vardags till Digital Marknadskommunikatör på Affärshögskolan i Linköping.

Som person har jag annars alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Här på bloggen bjuder jag på glimtar ur min vardag, varvat med tips på familjeaktiviteter, nya produkter, resor och äventyr som vi gillar lite extra.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.