Distriktsfinal i Schackfyran

Ni minns väl de glädjande beskeden för några veckor sedan? Jag berättade att Alvas klass kom på andra plats i Schackfyran, som är en rikstäckande tävling för fjärdeklasser som går ut på att alla skall vara med. Deras klass tävlade emot alla andra deltagande fjärdeklassare i skolorna runt om i Norrköpings kommun, och hennes klass gick alltså vidare till distriktsfinal tillsammans med de två andra parallellklasserna som även de gick vidare.

I dag är det äntligen dags för distriktsfinalen i Schackfyran, och som vi har taggat och längtat här hemma. I dag kommer Alva tillsammans med sin klass tävla emot fjärdeklassare från hela Östergötland, och förhoppningsvis kommer de efteråt ta sig ut som segrare och ta sig vidare till den stora riksfinalen som äger rum senare i år. Om inte annat så kommer jag som förälder i vilket fall som helst vara hur stolt som helst, och extra glad är jag över att jag dagen till ära kommer få vara med på plats och heja på. Eller ja, heja på och heja på. Alva har redan förvarnat mig om att jag inte får stå och skrika ”heja, heja” utan att det ska vara tyst i lokalen. Det här med schack är nämligen något som kräver djup koncentration, och då fungerar det inte med en stolt mamma som står och skriker i bakgrunden.

Så jag får helt enkelt heja ropa tyst för mig själv, och till sällskap har jag förstås med mig min pappa och lillebror Kalle, som även de förstås kommer heja tyst tillsammans med mig. Hoppas ni läsare är med och hejar ni också, även om ni förstås kanske inte är med på plats i Linköping.

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som lekvärd på Vildmarkshotellet. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.