Planer inför det nya året

I dag har vi spenderat större delen av dagen hemma hos mina föräldrar, där vi vuxna har planerat semesterresor och annat i kalendern inför det nya året. Vi har även diskuterat och skissat på lite planer inför utvecklingen av vår hemsida och dess planer under 2018. Vi har även hunnit med att ringa några samtal, besvara lite mail och lite andra viktiga saker som har behövts fixas.

Förutom det har vi varit förbi affären en sväng för att hämta upp lite paket. I samma veva postades de sista vinsterna i väg till de lyckliga vinnarna i Unga Föräldrars julkalender. Det känns skönt att ha det avklarat nu, så att man kan börja släppa på den biten och planera lite mer framåt. I övrigt har det faktiskt inte skett så mycket mer i dag utan vi har mest tagit det lugnt och skönt.

I morgon är planen att fixa lite här hemma på hemmafronten. Har ibland annat planerat att få bort det sista juldekorationerna, och se över om jag kan få upp lite prylar som ska säljas. Framåt eftermiddagen är det tänkt att vi i familjen ska på bio och se filmen The Party. Utöver det ska jag någon gång under dagen hinna med att skriva på anställningsavtal inför mitt nya arbete, och ordna med lite andra viktiga saker som lite samtal ibland annat som måste ringas. Kvällen kommer sedan avslutas i form av lite tradionellt fredagsmys med Alva i soffan och någon bra film.

Har ni gjort något spännande eller kul i dag? Kanske några roliga planer inför helgen?

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som lekvärd på Vildmarkshotellet. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.