Planer inför det nya året

I dag har vi spenderat större delen av dagen hemma hos mina föräldrar, där vi vuxna har planerat semesterresor och annat i kalendern inför det nya året. Vi har även diskuterat och skissat på lite planer inför utvecklingen av vår hemsida och dess planer under 2018. Vi har även hunnit med att ringa några samtal, besvara lite mail och lite andra viktiga saker som har behövts fixas.

Förutom det har vi varit förbi affären en sväng för att hämta upp lite paket. I samma veva postades de sista vinsterna i väg till de lyckliga vinnarna i Unga Föräldrars julkalender. Det känns skönt att ha det avklarat nu, så att man kan börja släppa på den biten och planera lite mer framåt. I övrigt har det faktiskt inte skett så mycket mer i dag utan vi har mest tagit det lugnt och skönt.

I morgon är planen att fixa lite här hemma på hemmafronten. Har ibland annat planerat att få bort det sista juldekorationerna, och se över om jag kan få upp lite prylar som ska säljas. Framåt eftermiddagen är det tänkt att vi i familjen ska på bio och se filmen The Party. Utöver det ska jag någon gång under dagen hinna med att skriva på anställningsavtal inför mitt nya arbete, och ordna med lite andra viktiga saker som lite samtal ibland annat som måste ringas. Kvällen kommer sedan avslutas i form av lite tradionellt fredagsmys med Alva i soffan och någon bra film.

Har ni gjort något spännande eller kul i dag? Kanske några roliga planer inför helgen?

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner som älskar allt som har med kreativitet att göra. Från att skriva, fotografera och skapa events och arrangemang till att teckna och måla.

Bosatt strax utanför Norrköping tillsammans med min dotter Alva. Studerar till vardags till Digital Marknadskommunikatör på Affärshögskolan i Linköping.

Som person har jag annars alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Här på bloggen bjuder jag på glimtar ur min vardag, varvat med tips på familjeaktiviteter, nya produkter, resor och äventyr som vi gillar lite extra.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.