Vilken typ av person är jag?

På restaurangen?
Jag är definitivt den som har beslutsångest över vad jag ska äta, och som mer än gärna väntar tills alla andra i mitt sällskap har beställt. När maten väl kommer in så är jag först ut med att vilja provsmaka alla andras mat, och delar som tur är glatt med mig utav min egen till allt och alla som vill provsmaka.
 
På nattklubben?
Har ju inte varit ute mer än 2-3 gånger? Så jag får väl snarare skriva att jag ofta upplevs som den tråkiga som inte vill följa med ut, och när jag väl gör det brukar jag nog agera "mamma" och inte göra mycket mer än att springa efter mina vänner. Ni vet se till att alla har det bra, ingen är ledsen eller känner sig utanför osv.
 
I klädbutiker?
Är jag oftast rejält uttråkad och rent utav snål, eller sparsam om man hellre vill använda det ordet. Köper hellre fler plagg som är billigare än ett enda som är dyrt. Köper sällan kläder eller skor om jag inte absolut måste, och bryr mig inte ett dugg om mode eller vilka trender som är inne. Bekvämlighet är A och O för mig.
 
På flygplan?
Den som är lugn som en filbunke, och som mer än gärna läser en bra bok eller rent utav ligger och sover.
 
Hemma en chilldag?
Är jag den som älskar att ligga i soffan/sängen i timmar, och kan glo på serier eller läsa en bra bok. Njuter mer än gärna av ett varmt bad, en ansiktsmask och en god chai latte och skjuter upp alla måsten så länge jag bara kan och njuter till fullo. 
 
I ett förhållande?
Det borde väl egentligen min partner svara på, men eftersom jag inte har någon just nu, så får jag väl besvara frågan själv utefter vad jag tror. I ett förhållande är jag en tjej som älskar att överraska med små oväntande gester - allt från små lappar i fickan till ett gulligt sms när man minst av allt anar det. Samtidigt har jag nog med åren tyvärr fått ett större bekräftelsebehov, så det är viktigt att min partner visar att den bryr sig om mig och intresserar sig för det jag har att säga.
 
Jag älskar lugna kravlösa kvällar i soffan, och njuter mer än gärna av det lilla, samtidigt som jag mer än gärna varvar med galna äventyr och nya saker som vi tillsammans kan utforska och prova på. Värdesätter min egentid stort, och respekterar min partners tid för sig själv, samtidigt som tid tillsammans är A och O för att vårt förhållande ska fungera. Diskussioner i timmar är något man får dras med om man är tillsammans med mig, och när det kommer till ha rätt - så var så säker på att jag står på mig in i det sista (även när jag t o m vet om att jag ibland har fel). 
 
På morgonen/kvällar?
Jag är verkligen inte morgonmänniska, utan jag hatar att gå upp tidigt och får tyvärr ofta tvinga mig upp, när det vankas jobb, möten eller andra viktiga saker. Kvällar föredrar jag därför 9 av 10 gånger, det är då min kreativa ådra och alla mina idéer kommer till sin fulla rätt.
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som lekvärd på Vildmarkshotellet. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.