Loddo - juni 2018

 – I samarbete med Loddo –
 
Loddos senaste box är här! Det är sommarens första och sista box – nästa Loddobox kommer inte förrän i september 2018. Detta beror på ett sommaruppehåll så när boxen öppnades så passade vi här hemma på att njuta lite extra av öppningen ute på balkongen.
 
Den stora favoriten blev helt klart Mentos rullen som var riktigt fräsch, somrig och god. Nesquik baren tyckte Alva var lite extra spännande att få provsmaka, men efteråt kom hon fram till att hon håller sig till Nesquiks vanliga flingor fortsättningsvis. Men kul med något nytt ändå, det gillar vi här hemma.

Innehåll i Loddos juni boxen 2018

Mentos Sour Fruits
Sommarens suraste nyhet är här! Den populära Mentosrullen har länge varit en succé hos båda stora och små. Nu presenteras ett nytt tillskott ibland våra rullar. De pastellfärgade pastillerna i Mentos Sour Fruits smakar precis som de låter i en somrig, fräsch och sur kombination av jordgubb och äpple. Finns att köpa på ICA och COOP.
 
Fruktdryck från Njie
Smaken av äpple och päron var riktigt god!
 
SerumMASQ+ After Sun
SerumMASQ+ After Sun vinnare i Swedish Beauty Awards. Den är perfekt efter en dag i solen. Ansiktmasken innehåller ett aktivt serum som mättar huden med lugnande, fuktgivande och skyddande effekter från bl.a aloe vera, trollhassel, allantoin och rosenvatten. Placera den bara över ansiktet, luta dig tillbaka och njut av din egentid. Regelbunden användning av SerumMASQ+ After Sun efter vistelse i sol, håller din hy återfuktad och hjälper därmed till att bevara din solbränna samt ger en fin lyster.
 
Nutrilett Blueberry Acai Almond
Nu är den här, uppföljaren i den nya generationens shake från Nutrilett. En mättande dryck med naturliga ingredienser som mandelmjölk och juice från från blåbär & acai. Drycken innehåller 148 Kcal, med högt protein-och fiberinnehåll. Ett perfekt alternativ när du inte hunnit laga ett hälsosamt mål mat. 
 
Eazycover
Eazycover är en överdragshätta, plastfilm med ett gummiband som träs över kärl istället för plastfolie som trasslar sig och inte sluter tätt. Easycover sluter helt tätt runt olika former och storlekar och fäster på allt material. Easycover är dessutom återanvändningsbar och kan användas i kyl, frys och mikro och ugn upp till 100° i 15 min. 
 
Trocadero Zero
Samma fantastiska Troca-smak, men utan socker? Jag håller inte riktigt med helt och föredrar faktiskt  orignaldrycken, även fast jag gillar att denna inte innehåller något socker.
 
Nesquik mellanmålsbar
Nesquik mellanmålsbar med fullkorn och mjölkbas. De älskade frukostpuffarna, nu som mellanmål. På marknaden finns även med samma bar med chokladbas, i form av Nesquik Maxi Choco.
 
Gainomax Vitamin drink
Gainomax Vitamin drink är en törstsläckande dryck med vitaminer, mineraler och BCAA. 
 
Luxurious Volume Thouchably
Luxurious Volume Thouchably ger håret naturligt volym samtidigt som det gör håret mjukt. Sheer Blonde Go Blonder ljusar gradvis upp blont hår och milt nog att använda varje dag. Fri från ammoniak och väteperoxid.
 
Loddo är en prenumerationsbox innehållande varierande produkter för hela hushållet. Innehållet är alltid en överraskning – med målsättningen att du ska hitta nya favoriter.
 
Boxen kostar 99 kr/box, har ingen bindningstid och levereras varannan månad. Värdet i boxen varierar men ligger vanligtvis mellan 150-350 kr.
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som lekvärd på Vildmarkshotellet. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.