Loddo - maj 2018

 – I samarbete med Loddo –

Loddos senaste box tittade hem i dagarna, och jag blev glatt överraskad över att den här boxen innehöll toalettpapper. Det kändes kul med något nytt i stället för det tradionellt återkommande produkterna som tycks vara i varje box i form av läsk, ekologisk läsk eller någon typ av dryck på flaska eller burk. Tandkräm och bars i olika varianter är ju andra saker som tycks vara med i var och varann box. De är med andra ord produkter som man börjat tröttna lite på, så toalettpapper från Serla och kortfodralet från Popomax piggade upp det hela lite.

Innehåll i Loddos maj boxen 2018

Toalettpapper från Serla med 20% mer på rullen
Plånka från Popomax, ett kortfodral som rymmer 2-3 kort och finns i fler varianter
Ekologisk hallonsoda från Nygårda med 30% mindre socker
100 st fotoframkallningar från Väla Photo
Hth Skin Repair för mycket torr och känslig hy
ActVital, tandkräm från GUM
En snack bar från Swebar i smaken gräddkola
En dippmix från Gårdschips med smak av rödbeta
Nocco - Carnival Exotic. Energidryck med smak av exotiska frukter
Naturdiet bar med smak av Toffee Coconut

Loddo är en prenumerationsbox innehållande varierande produkter för hela hushållet. Innehållet är alltid en överraskning – med målsättningen att du ska hitta nya favoriter.
 
Boxen kostar 99 kr/box, har ingen bindningstid och levereras varannan månad. Värdet i boxen varierar men ligger vanligtvis mellan 150-350 kr.
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som lekvärd på Vildmarkshotellet. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.