Alvas önskelista 2018

Här hemma har vi börjat köpa hem de första julklapparna, och i samband med det har det förstås även skrivits ett gäng önskelistor. I år har mycket på listan bytts ut och det märks att Alva börjar bli allt äldre, samtidigt finns vissa återkommande önskningar kvar som en egen kattunge och en resa till London och/eller Paris som det har drömts om i flera år. 
 
Alvas önskelista består i år utav presentkort på Filmstaden, H&M och konsertbiljetter på någon sajt exempelvis Ticketmaster och/eller Live Nation. Hon önskar sig även en förlängningssladd, Top Model prylar, pengar och nya vinterskor i storlek 38. Andra saker som står på önskelistan är Samir & Viktors nya bok, Misslisibells bok - Ni vann aldrig och en färgbomb i lila. Slutligen hittar vi även smink och/eller en sminkkurs, biljetter till Chokladfestivalen och en ny mobiltelefon.
 
Vad önskar sig era barn i julklapp inför julen 2018? 
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som lekvärd på Vildmarkshotellet. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.