Önskelista 2018

Nu när min födelsedag närmar sig, och det bara är 89 dagar kvar till julafton är det dags för en önskelista. I år önskar jag mig precis som tidigare år mycket till hemmet men förstås även lite annat. En ny säng är helt klart det som står överst på min lista under 2018. Min gamla säng sedan 9 år tillbaka har varit med om en hel del och det är kort sagt dags för ett byte. Torkställningen här hemma gick sönder så en ny behövs, och helst ganska omgående då det ställer till en hel del svårigheter när vi nu är utan. Ett strykjärn och en strykbräda har jag aldrig ägt trots att det var 7 år sedan vi flyttade till eget så de behövs det också. Grymt sugen på att uppdatera mitt porslin lite, särskilt nu efter att jag rensat ut och kastat en hel del. Faktum är att jag förra året började bygga på Bitz-serien i svart så den vill jag fortsätta bygga vidare på.
 
Andra prylar som önskas hem är The Originals säsong 3,4 och 5 som saknas till min samling. Nytt värmeskydd behövs när det ska lockas, plattas och fönas hår här hemma då det snabbt tar slut i en familj bestående av enbart tjejer. Sist men inte minst drömmer jag förstås om att resa och se världen mer - så en resa eller pengar till en hade inte suttit fel. 
 
Vad står på er önskelista inför 2018?
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som lekvärd på Vildmarkshotellet. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.