En riktigt bra dag

Det har varit fullt upp den senaste veckan, och det har därför inte funnits mycket tid alls till att komma in här och säga hej. Men nu börjar det lugna ner sig lite och samtidigt börjar vi förbereda inför påsklovet och vår kommande resa. Det är dags att åka neråt i landet för ett reportage kring vilka aktiviteter och boenden som finns där.
 
Men innan dess har vi lite kvar att stå i så jag har roat mig med lite viktiga telefonsamtal, mejl och lite hushållsysslor här hemma. Har ibland annat en plan inför hösten som jag hoppas kommer gå i lås, men än är ingenting klart så jag vågar inte ta ut något i förskott. I morse var jag även med Alva nere vid skolan, då det var dags för ett nytt försök av vaccination, och jag måste erkänna att jag var en aning skeptisk till om hon nu efter mycket om och men skulle våga. Det har varit en hel del traglande med att våga ta den där sprutan nämligen, men nu äntligen klarade hon det. 
 
Det känns riktigt skönt för oss båda att ha det avklarat, och givetvis måste det firas lite extra efter skolan. Så här hemma har jag förbrett en liten överraskningspresent och så slår vi på stort dagen till ära med lite grillning (trots snön som helt plötsligt tittade fram igen). Det känns som en bra dag här med andra ord.
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som lekvärd på Vildmarkshotellet. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.