Första april

I dag har det varit fullt på schemat från morgon till kväll, och om sanningen ska fram så är det precis så jag föredrar dagarna allra helst. Här hemma har jag därför hunnit med att ringa lite viktiga samtal, besvarat ett X antal mejl, skissat lite mer på vår kommande resa inför påsklovet och fixat med lite hushållssysslor medan Alva har varit i skolan. 
 
Lagom tills Alva kom hem vid 15 tiden begav vi oss in till stan en sväng. Det blev ett snabbt besök med sikte på Pressbyrån för lite glassinköp, där Alva ibland annat köpte in GB:s alla glassnyheter till hennes nya challenge. Om ni vill se hennes video rekommenderar jag ett besök på hennes YouTube kanal där den inom kort kommer ut. Det blev förstås även lite extra glass hem hit också, vilket är härligt att kunna plocka fram till vardags när man vill njuta i vårsolen lite extra. Kort sagt det gäller ju att passa på att bunkra upp när det är halva priset, och för er som har missat detta så är det ingen fara. Pressbyrån har halva priset på alla glassar ända fram till 21/4. 
 
Förutom Pressbyrån hann vi med ett besök på Spicy Hot också för lite käk. Det var inget som var planerat alls egentligen, men ibland är det härligt att få vardagsnjuta lite extra. Därefter begav vi oss hemåt, och Alva begav sig snabbt i väg ut för att leka med kompisarna. Själv passade jag ibland annat på att chilla en stund i soffan, det blev dock inte långvarigt. Alva kom snabbt tillbaka då kompisarna inte kunde leka mer. 
 
Några hushållsysslor senare blev det dags för läxläsning. Det blev lite extra träning inför morgondagens glosförhör i engelska, och så lite pluggande inför historia provet på fredag. Det känns som det kommer gå ganska bra för Alva. Det känns som hon kan det här nu och att de liksom sitter, men givetvis kommer det bli mer pluggande under veckan. Det är ju alltid bra att vara på den säkra sidan och då är det öva, öva och åter öva som gäller. 
 
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som lekvärd på Vildmarkshotellet. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.