Alvas julklappar 2019

I år fick Alva en hel del smink i form av flera ögonskuggepaletter, en ny mascara, en väska med sminkbortset, läppglans, glitter och ett gäng nya ansiktsmasker. Hon fick även en organizer som hon kan rotera och förvara alla produkter i. 
 
Förutom detta önskade sig Alva ny inredning till sitt rum. Alva har haft färgen rosa i sitt rum sedan hon var fyra år, och de senaste åren har hon börjat tröttna. Det var med andra ord dags för en uppdatering i form av lila som är hennes favoritfärg. Ett lila påslakanset tillsammans med nya lila dröna lådor fanns därför i årets julklappar. 
 
I årets julklappar hittades även presentkort på Filmstaden och Ticketmaster. DVD filmen Restless och biljetter till Disney On Ice återfanns också. Alva fick även ett nytt halsband, Jocke och Jonnas nya bok "Vi mot världen", ett par strumpor, godis och chokladpulver i olika smaker.
 
Sist men inte minst avslutar vi med årets bästa klappar. De julklappar som gav glädjetårar deluxe, och inte bara en gång utan två. Det blev konsertbiljetter till Molly Sandén och nya rullskridskor som Alva önskade sig allra mest. Alvas kommentar när hon hämtat andan i mellan allt snyftande var "Mamma, du lyckades igen. Inte bara en gång utan två"
 
Alva syftade naturligtvis på att jag återigen lyckades bringa fram glädjetårar likt förr förra året. Den kommentaren kommer jag leva på länge, länge. För om det är något som värmer så är det att få se riktigt glädje hos min lilla tjej.
#1 - Linda

Det var inga dåliga julklappar! En gryende makeupartist kanske?

Svar: Svar: Nej, det blev lite av varje. Ja, smink är ett stort intresse hos henne och det är mycket prat om just stylist, make up och frisör utbildningar ibland kompisarna. Får se om hon ändrar sig när det väl är dags för gymnasiet sen. Några år kvar ju innan det är dags att välja, men det går fort. Fasligt fort nu när årskurs 7 väntar redan efter sommaren.
Sanna