Nyårsafton 2018/2019

I år firade vi nyårsafton själva hemma hos oss, det hör inte till vanligheterna då vi vanligtvis brukar fira hos mina föräldrar. Men i år hade alla mina syskon (nej, stryk det två av mina tre syskon) gjort upp planer på annat håll, så mina föräldrar tyckte att vi med kunde göra egna planer. Det kändes lite sisådär om jag ska vara ärlig, och Alva var inte sen med att protestera hon heller. För henne är det nämligen viktigt att vi alla är samlade, och det är något även jag trivs med vid högtider likt dessa.
 
Själv hade jag därför inga större förhoppningar på nyår i år. Men vi bestämde oss gemensamt att göra det bästa av det hela och njuta till fullo. Det innebar att vi faktiskt klädde upp oss lite extra, även fast vi bara satt hemma och myste i soffan vi två. Vi slog på stort med att tillaga plankstek dagen till ära med pannacotta med bärsås till dessert. Vi njöt av den goda maten i vardagsrummet med tända ljus, lite bubbel och en mysig film. 
Det blev en liten paus därefter för fix i köket och gott nytt år hälsningar till allt och alla. Vi fortsatte sedan kvällen vidare med ännu mer mys i form av nyårsbingo, där jag faktiskt lyckades kamma hem en liten vinst. Lagom till bingomyset ställdes även lite godsaker fram i form av ett läckert fruktfat, lite chips, dipp och förstås ännu mer bubbel. Kvällen blev faktiskt långt över förväntan, och vi hade det supertrevligt tillsammans och tog t o m i hand på att boka in fler liknade kvällar framöver.

Nu ser vi tillsammans fram emot ett nytt år med nya och spännande utmaningar, ögonblick och upplevelser att ta del av! Hoppas ni med hade ett fantastiskt nyår.

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner som älskar allt som har med kreativitet att göra. Från att skriva, fotografera och skapa events och arrangemang till att teckna och måla.

Bosatt strax utanför Norrköping tillsammans med min dotter Alva. Studerar till vardags till Digital Marknadskommunikatör på Affärshögskolan i Linköping.

Som person har jag annars alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Här på bloggen bjuder jag på glimtar ur min vardag, varvat med tips på familjeaktiviteter, nya produkter, resor och äventyr som vi gillar lite extra.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.