Tävla om en personlig babyfilt

I samarbete med Babyfiltar.se har en utav er chansen att vinna en valfri personlig babyfilt - med namn, födelsedatum, vikt & längd samt sjärntecken.
 
Tävlingens pris
En personlig babyfilt - med namn, födelsedatum, vikt & längd samt stjärntecken
”Letar du efter en personlig gåva? Hos Babyfiltar.se hittar du massor flera personliga babyfiltar, kuddöverdrag och även Baby Art-kit för dig som vill göra egna konstverk med barnens hand- och fotavtryck. 

En personlig babyfilt är inte bara en uppskattad gåva av banen att stoppas om i, utan blir även ett vackert minne att ha med sig in i vuxen ålder. Hos Babyfiltar kan du beställa mjuka och mysiga filtar i flera färger och med olika motiv och fin design.

Vid dop, namngivningsfesten eller till den nyfödde – En babyfilt med namn, födelsedatum och -tid, vikt samt längd är alltid uppskattad av såväl barnet som föräldern. Namn och övrig information du uppger stickas på filten på beställning. Dessutom kan du välja dedikation på filten istället för ordet ”Baby”, dedikationen bör bara 20 tecken eller mindre.”

Så här tävlar du
Svara på tävlingsfrågan i kommentarsfältet nedan och motivera varför just du ska vinna, och glöm inte att skriva med ditt namn, e-post och ev bloggadress.

 Hur skulle du vilja att just din filt såg ut? 

För större chans att vinna:
– Dela tävlingen vidare offentligt på Instagram eller Facebook.

– Följ Mammasvardag på Instagram.

– Gilla Mammasvardag.se på Facebook.

Tävlingen pågår till och med den 26/1.

Kommentarer godkänns efter avslutad tävling.

Vinnaren blev Liselotte.

#1 - liselotte

Vilken härlig tävling, var längesedan jag såg dessa härliga babyfiltar. Vill gärna vinna en mörkblå med mitt barnbarns namn och uppgifter på. Vill vinna för detta är en så personlig gåva som de kan ha mycket glädje av, och skulle vara härligt att få ge just en sådan fin sak som gåva. Gillar på facebook, har ej instagram, liselotte andersson

#2 - Helena i Uppsala

En lila filt för Lo och ett lodjur om det går. Lila är mammas älsklingsfärg. Ingen zodiakfigur. Jag är ganska nybliven morsfaster åt lilltjejen och hon är den första i släkten i den generationen så hon är alldeles märkvärdig.

#3 - Annica L

Rosa filt med kanin och dotterns namn Signe på.
De här filtarna är en riktig dröm, ser så fina ut!

#4 - Annica L

Rosa filt med kanin och dotterns namn Signe på.
De här filtarna är en riktig dröm, ser så fina ut!

#5 - Jessica Olofsson

Jag skulle vilja ha en rosa filt med namn, födelseuppgifter och dopdatum. Jag skulle gärna ha ett kors med då. Så fint minne det skulle bli. Jag skulle vilja vinna eftersom min dotters dop blev väldigt snabbt planerat och avklarat. Jag vill ge henne något från oss föräldrarsom visar på hur viktigt vi ser på det.

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som lekvärd på Vildmarkshotellet. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.