Karusell av resor väntar

Nu sitter jag här igen alldeles för sent när jag egentligen borde sova. Men till mitt försvar ville jag bara lämna några korta rader här innan vår karusell med resor och äventyr drar i gång. I morgon börjar vi med en heldag tillsammans hela familjen på Närcon - Nordens största spel- och cosplayfestival i Linköping. Därefter väntar ett äventyr tillsammans med Alvas halvsyster och mamma i Vimmerby. Vi ska ibland annat besöka Astrid Lindgrens Värld, där har vi ju varit tidigare både en och två gånger, men den här gången blir nog lite extra speciell åtminstone för Alva. Det är nämligen hennes första resa tillsammans med hennes halvsyster. 
 
Det om något betyder mycket, och det är något jag tror Alva kommer bära med sig länge. Jag minns ju själv tillbaka på min egen barndom och alla härliga resor tillsammans med mina syskon. Det är ju de resor och minnen man blickar tillbaka till nu i vuxenålder. Det känns bra att kunna ge Alva de också, och det tror jag hon är väldigt tacksam över. 
 
Direkt efter vår resa till Vimmerby så är det snabba puckar hem, byta resväska och bege sig vidare till Nyköping vidare till London. Där kommer vi spendera inte mindre än fyra nätter, där vi kommer försöka hinna med att se så mycket som möjligt som en turist kan tänkas vilja se som förstagångsbesökare. Har ni några tips att dela med er, så är vi idel öra.
 
Efter vårt stora besök i London får vi äntligen (jag tror det kommer vara skönt) ett par dagar hemma att bara vila ut. Det blir dock inte så många dagar utan nästa äventyr väntar naturligtvis runt hörnet. Vi har ett par dagar på Lysingsbadet i Västervik inbokade innan skolan börjar igen. Kort sagt det kommer vara hektiskt, fantastiskt, spännande och galet kul på en och samma gång. 
 
Så låt äventyret börja nu - vi börjar med en god natts sömn! 
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner som älskar allt som har med kreativitet att göra. Från att skriva, fotografera och skapa events och arrangemang till att teckna och måla.

Bosatt strax utanför Norrköping tillsammans med min dotter Alva. Studerar till vardags till Digital Marknadskommunikatör på Affärshögskolan i Linköping.

Som person har jag annars alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Här på bloggen bjuder jag på glimtar ur min vardag, varvat med tips på familjeaktiviteter, nya produkter, resor och äventyr som vi gillar lite extra.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.