Digital marknadskommunikatör

Digital Marknadskommunikatör via Affärshögskolan

Det har fortfarande inte riktigt sjunkit in, utan lyckoruset ligger fortfarande kvar och för mig själv upprepar jag frasen "herregud, jag kom in!" om och om igen var femte minut. För några dagar sedan plingade de nämligen till i mejlinkorgen och där stod det - Du är antagen till Digital Marknadskommunikatör. 
 
Det är för mig en dröm som går i uppfyllelse, och jag kan inte med ord beskriva hur otroligt lycklig jag är över att i augusti få påbörja den här resan. I augusti börjar jag alltså läsa på Affärshögskolan i Linköping med sikte på att bli Digital Marknadskommunikatör.

Vad gör en digital marknadskommunikatör?

"Som digital marknadskommunikatör blir du riktigt vass på intern och extern kommunikation samt onlinemarknadsföring. Det här är utbildningen för dig som har öga för detaljer och gärna jobbar kreativt med att utveckla texter och innehåll till webb och print. Som marknadskommunikatör är du en viktig spelare i att utveckla företagets digitala närvaro och onlinemarknadsföring."
 
Efter utbildningen kan jag välja att arbeta på ett företag, en kommunikationsbyrå eller en PR-byrå som till exempel

Digital marknadskommunikatör
Marknadsförare (analytiker)
Marknadsförare (säljare)
Marknadskommunikatör
Projektledare

och mycket mer därtill faktiskt. 

Vad tror ni om utbildningen? Visst kommer den passa mig helt perfekt? 

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner som älskar allt som har med kreativitet att göra. Från att skriva, fotografera och skapa events och arrangemang till att teckna och måla.

Bosatt strax utanför Norrköping tillsammans med min dotter Alva. Studerar till vardags till Digital Marknadskommunikatör på Affärshögskolan i Linköping.

Som person har jag annars alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Här på bloggen bjuder jag på glimtar ur min vardag, varvat med tips på familjeaktiviteter, nya produkter, resor och äventyr som vi gillar lite extra.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.