Midsommarafton 2019

Hej på er och glad midsommar vart ni än befinner er i vårt avlånga land. Traditionsenligt har vi firat på Lilla Lövhälla en stund där vi har plockat lotter, njutit av lite go fika ute i gräset och kikat runt på loppmarknaden. I vanlig ordning brukar vi stanna kvar för ringdansen, underhållning på scenen och lite annat också. Men i år valde vi faktiskt att skippa allt detta då barnen dels är så stora att ingen egentligen har något intresse, samtidigt som vi alla ville hem och mysa loss på hemmafronten tillsammans i stället. 
 
Väl hemma har vi firat med tradionell midsommarmat i form av sill, skinka och potatis tillsammans med gräddfil. Till dessert serverades den klassiska jordgubbstårtan ute i trädgården, där vi hela familjen sysselsatte oss i flera timmar med familjespel av alla dess former. Det blev en hel del skratt, diskussioner och tankar som dök upp framförallt när spelet "Vem i rummet?" spelades i mellan oss syskon. 
 
Framåt kvällen avrundade vi kvällen med lite grillat och ytterligare mys med familjen. Det har varit en riktigt, riktigt bra dag kan jag konstatera. Faktum är att det är sådana här dagar man lever för lite extra och bär med sig i minnet för alltid.
 
Hoppas ni med hade en fin midsommar! 
 
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner som älskar allt som har med kreativitet att göra. Från att skriva, fotografera och skapa events och arrangemang till att teckna och måla.

Bosatt strax utanför Norrköping tillsammans med min dotter Alva. Studerar till vardags till Digital Marknadskommunikatör på Affärshögskolan i Linköping.

Som person har jag annars alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Här på bloggen bjuder jag på glimtar ur min vardag, varvat med tips på familjeaktiviteter, nya produkter, resor och äventyr som vi gillar lite extra.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.