Torsdagsstatus

Mår: Det senaste veckorna har jag drabbats av förkylning eller någon form av allergisymtom. Det kliar i både näsan och ögonen, och så nyser jag stup i ett vilket är fruktansvärt irriterande. Men jag försöker bita ihop för nu är det sista dagen på den här arbetsveckan. Nästa vecka jobbar jag några dagar till och därefter väntar en härlig semester.

Alva: Alvas sommarlov har officiellt börjat nu, och hon njuter till fullo utav att vara ledig och få sova lite extra om mornarna. I övrigt är det mycket bus och stoj med kompisarna, väntan på att jag (mamma) ska få semester och en massa badande som gäller.

Resten av veckan: Består utav jobb i dag dagen till ära, men i morgon väntar lite ledighet fram till måndag nästa vecka. I år firar vi midsommar med familjen och än så länge har vi inga direkta planer mer än att den traditionella midsommarmaten ska avnjutas. I övrigt blir det lite fix och förberedelser inför London, och så ett viktigt beslut som ska fattas inför framtiden.

Torsdagens citat: Framtiden är den enda tid i livet som går att påverka.

#1 - Wilma

Det citatet är faktiskt mitt favorit.

Svar: Svar: Jag gillar det också, det är riktigt fint.
Mammasvardag

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner som älskar allt som har med kreativitet att göra. Från att skriva, fotografera och skapa events och arrangemang till att teckna och måla.

Bosatt strax utanför Norrköping tillsammans med min dotter Alva. Studerar till vardags till Digital Marknadskommunikatör på Affärshögskolan i Linköping.

Som person har jag annars alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Här på bloggen bjuder jag på glimtar ur min vardag, varvat med tips på familjeaktiviteter, nya produkter, resor och äventyr som vi gillar lite extra.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.