Myskväll med sleepover

I dag har jag varit ledig och hemma från jobbet, vilket gjorde att jag i morse passade på att sova ut lite extra. Det är det allra bästa med lediga dagar att jag faktiskt kan och får somna om när Alva kommit i väg till skolan som hon ska. I dag kändes det dessutom lite extra välbehövligt med tanke på att jag har varit lite krasslig sista tiden. Kanske behövde jag helt enkelt få sova ut lite, och varva ner lite från all stress, som jag annars ofta har runt om mig. För faktum var att jag lagom till att Alva kom hem från skolan kände mig lite bättre.
 
Det hela gav mig lite ny energi som jag snabbt passade på att utnyttja. Hemmet här hemma behövde sig en liten omgång så det blev lite städning för både mig och Alva. Vi hann inte riktigt klart med allt som vi tänkt oss, men lyckligtvis är det en ny dag i morgon. Då blir det att fortsätta för min del med resten av de som är kvar medans Alva är i skolan.
 
När vi städat och fixat lite här hemma, så traskade vi tillsammans ner till affären en sväng. Vi behövde handla hem lite påfyllning av frukost prylar. Så det blev lite mjölk, ägg, pålägg och lite annat smått och gott som fattades här hemma. Efteråt lyxade vi till det med lite mat nere på restaurangen tillsammans. Alva njöt lite extra utav att få bjuda med sig bästisen. 
 
Kvällen avslutades här hemma med lite filmys och sleepover för bästisen. Nu sover tweeniesarna sedan en tid tillbaka, och faktum är att det börjar dra ihop sig även för mig så jag tror jag avrundar och säger god natt här. 
 
 
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner som älskar allt som har med kreativitet att göra. Från att skriva, fotografera och skapa events och arrangemang till att teckna och måla.

Bosatt strax utanför Norrköping tillsammans med min dotter Alva. Studerar till vardags till Digital Marknadskommunikatör på Affärshögskolan i Linköping.

Som person har jag annars alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Här på bloggen bjuder jag på glimtar ur min vardag, varvat med tips på familjeaktiviteter, nya produkter, resor och äventyr som vi gillar lite extra.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.