Cloettas försommar nyheter 2019

– Pressutskick från Cloetta –
 
Förra veckan fick jag hem ett paket fyllt med försommarens blandade nyheter från Cloetta. Här hemma tycker vi alltid det är lika kul att få hem dessa leveranser, och extra kul är det när det kommer lagom till helgens fredagsmys. 
 

Innehåll i Cloettas andra utskick för 2019

Läkerol YUP Mix Frozen Mango & Lime
Sockerfria och veganska, lite större pastiller. Två nya, syrliga smaker i samma påse, Exotisk mango och Lime. Fräscht och gott där mango blev min stora favorit.
 
Polly for a Swedish fika
Denna gång bjuder Polly på välkända smaker typiska för den internationellt omtalade svenska fikan, en så kallad ”Swedish fika”.
 
Smakerna är tänkta att pass lika bra till fredagsmys och lördagsgodis som till en god kopp kaffe och de små chokladtäckta skumtopparna täcker in hela fikabordet med smaker av kladdkaka, blåbärspaj med vaniljsås och, så klart, den av alla älskade kanelbullen. Här hemma blev helt klart kladdkaka den stora favoriten, och den som försvann snabbast medan den av alla älskade kanelbullen låg kvar allra sist. Den sistnämnda var ändå helt okej, men vi saknade smak av just kanelbulle och tyckte namnet var lite missvisande. 
 
Sportlunch Caramel
En oemotståndlig chokladbar med mjuk och mättande konsistens. I denna nya smak toppats med ett lager flytande kola och omslutits av ett täcke av mjölkchoklad med riskrisp - segt, krämigt och frasigt möts i en härlig kombination. Enligt Cloetta sägs den vara det givna valet när du behöver lite extra god energi. Vi själva gillade den mycket men känner tyvärr inte riktigt att det är det givna valet för oss när det behövs tankas på ny energi. 
 
Malaco Kick Mango
Lagom till sommaren lanseras en ny fruktig smakkombination av den populära lakritskolan Kick från Malaco, nämligen Kick Mango och lakrits. Den gula förpackningen utstrålar solmogen mango och är enkel att ha nära tillhands tack vare det lilla formatet. Här hemma blev detta en storfavorit t o m hos Alva som inte är särskilt förtjust i lakrits. Riktigt god och perfekt att ha liggandes i väskan när man suktar efter något litet. 
 
Gott & Blandat Fizzypop & Co
Den klassiska Gott & Blandat-påsen är i denna nya version fylld med mjuka godisar i sk ”fizzy”-smaker. Den innehåller godis i flera olika färger och former, varav flera är i skum. De olika ”fizzy”-smakerna är citron, cola, äpple, persika, vattenmelon och bubbelgum. Tillsammans får man läskande smakkombinationer som passar hela familjen. En riktig storfavorit i vår familj som absolut kommer köpas hem fler gånger - både till fredagsmys och till bak! 
 
Alla produkterna finns tillgängliga i de flesta butiker från vecka 19. 
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner som älskar allt som har med kreativitet att göra. Från att skriva, fotografera och skapa events och arrangemang till att teckna och måla.

Bosatt strax utanför Norrköping tillsammans med min dotter Alva. Studerar till vardags till Digital Marknadskommunikatör på Affärshögskolan i Linköping.

Som person har jag annars alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Här på bloggen bjuder jag på glimtar ur min vardag, varvat med tips på familjeaktiviteter, nya produkter, resor och äventyr som vi gillar lite extra.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.