I sommar ska vi till Diggiloo - missa inte chansen du också!

I sommar ska vi på Sveriges soligaste sommarturné Diggiloo som är tillbaka för att återigen bjuda på tre timmar underhållning. Det blir härlig musik, massor av skratt och en stor dos kärlek precis som vanligt!
 
Det blir allra första gången för oss som vi ska dit, men kan ni förstå att det nu arrangeras för 17:e året i rad? Det är många år och det säger ju givetvis en hel del om hur populärt och uppskattat det är ibland både barn och vuxna. 
 
Inför 2019 års årsgång kommer vi få se flera kära återseenden av efterfrågade favoriter. Jessica Andersson, eller ”mamma Diggiloo” som hon också kallas, är tillbaka och det är veteranen Magnus Carlsson också! Och inte kan väl Diggiloo åka ut på turné utan deras egen programledare och pappakropp David Lindgren? Mariette kunde inte heller hålla sig utan hoppar på världens bästa sommarjobb för andra sommaren i rad.

Diggiloos 17:e turné är laddad med ännu fler stjärnor. John Lundvik, multitalangen som vunnit både Mellon och tagit SM-brons i 100 meter stafett, gör Diggiloo-debut liksom countrystjärnan Mimi Werner. De får dessutom sällskap av stjärnornas stjärna! Casper Janebrink tar med sig alla Arvingarna ut i gröngräset. Brolle som var med i Diggiloo redan 2009 gör äntligen comeback 10 år senare och lovar bjuda på lite rock’n’roll.

På humorsidan presenterar Diggiloo stolt världens mest berömda komiker som vuxit upp på en halländsk bondgård – Thomas Petersson!

Känner du dig också sugen på att se årets sommarturné? I så fall tycker jag att ni absolut inte ska missa vår tävling där ni just nu har chansen att vinna biljetter till valfri stad. Ni hittar tävlingen på vår hemsida Unga Föräldrar och den pågår fram t o m den 23/5.

 
#1 - Alice Lindström

sv: boken är inte utgiven, utan den finns endast i får exemplar som vi i släkten har.

Vad roligt!

Svar: Svar: Åh, då förstår jag. Vad synd annars hade den varit kul att läsa. Kram
Mammasvardag

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner som älskar allt som har med kreativitet att göra. Från att skriva, fotografera och skapa events och arrangemang till att teckna och måla.

Bosatt strax utanför Norrköping tillsammans med min dotter Alva. Studerar till vardags till Digital Marknadskommunikatör på Affärshögskolan i Linköping.

Som person har jag annars alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Här på bloggen bjuder jag på glimtar ur min vardag, varvat med tips på familjeaktiviteter, nya produkter, resor och äventyr som vi gillar lite extra.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.