Måndag

Mår: riktigt bra. Känns skönt med lite ledighet och har förhoppningar på mycket sol, någon grillkväll och en massa mys.

Helgen: var fylld med mycket jobb. Alltid lika kul på jobbet och fick den här helgen lära känna en ny kollega. Annars har det blivit lite välbehövlig shopping och en sväng på stan.

Alva: mår riktigt bra och är pepp inför sommaren. Det är mycket prat om skolavslutning och fix inför den med tid hos frisör, inköp av kläder och skor tillsammans med en önskan om en tid hos nagelsalongen för första gången. 

Veckan: rymmer faktiskt lite ledighet vilket känns välbehövligt. Hoppas på fint väder och någon grillkväll annars kommer det bli mycket fix ute på balkongen. Har sista tiden investerat i en hel del nytt just dit, så det är en hel del som ska packas upp och placeras ut på rätt ställe. Annars blir det lite påbyggnad av utbildning inför jobb, ett Stockholms besök där en intervju väntas och en tur till Färgargården för lite mys och så en ny träff med föräldragruppen. 

Kom ihåg: Ingenting är omöjligt. Det omöjliga tar bara lite längre tid.

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner som älskar allt som har med kreativitet att göra. Från att skriva, fotografera och skapa events och arrangemang till att teckna och måla.

Bosatt strax utanför Norrköping tillsammans med min dotter Alva. Studerar till vardags till Digital Marknadskommunikatör på Affärshögskolan i Linköping.

Som person har jag annars alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Här på bloggen bjuder jag på glimtar ur min vardag, varvat med tips på familjeaktiviteter, nya produkter, resor och äventyr som vi gillar lite extra.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.