Måndag

Mår: riktigt bra. Känns skönt med lite ledighet och har förhoppningar på mycket sol, någon grillkväll och en massa mys.

Helgen: var fylld med mycket jobb. Alltid lika kul på jobbet och fick den här helgen lära känna en ny kollega. Annars har det blivit lite välbehövlig shopping och en sväng på stan.

Alva: mår riktigt bra och är pepp inför sommaren. Det är mycket prat om skolavslutning och fix inför den med tid hos frisör, inköp av kläder och skor tillsammans med en önskan om en tid hos nagelsalongen för första gången. 

Veckan: rymmer faktiskt lite ledighet vilket känns välbehövligt. Hoppas på fint väder och någon grillkväll annars kommer det bli mycket fix ute på balkongen. Har sista tiden investerat i en hel del nytt just dit, så det är en hel del som ska packas upp och placeras ut på rätt ställe. Annars blir det lite påbyggnad av utbildning inför jobb, ett Stockholms besök där en intervju väntas och en tur till Färgargården för lite mys och så en ny träff med föräldragruppen. 

Kom ihåg: Ingenting är omöjligt. Det omöjliga tar bara lite längre tid.

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som lekvärd på Vildmarkshotellet. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.