Vi ska till London!

Nu är det dags för oss att besöka vårt tionde land tillsammans. Det känns stort och om sanningen ska fram lite extra speciellt, i och med att vi faktiskt ska resa till London. Det är staden jag har drömt om att besöka så länge jag kan minnas, och staden som jag nämnt i alla tidigare gamla fylla-i böcker som man fyllde i som liten ibland kompisarna.

Det känns därför magiskt och ofattbart att vi nu faktiskt ska åka. Här hemma har vi därför börjat söka runt efter sevärdheter, restauranger och aktiviteter som vi inte får missa. Har ni några tips att dela med er utav så lämnar jag kommentarsfältet fritt. Vi vill veta allt från era gömda små guldkorn till vart de bästa rabatterna och erbjudandena finns.

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner som älskar allt som har med kreativitet att göra. Från att skriva, fotografera och skapa events och arrangemang till att teckna och måla.

Bosatt strax utanför Norrköping tillsammans med min dotter Alva. Studerar till vardags till Digital Marknadskommunikatör på Affärshögskolan i Linköping.

Som person har jag annars alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Här på bloggen bjuder jag på glimtar ur min vardag, varvat med tips på familjeaktiviteter, nya produkter, resor och äventyr som vi gillar lite extra.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.