Vi ska till London!

Nu är det dags för oss att besöka vårt tionde land tillsammans. Det känns stort och om sanningen ska fram lite extra speciellt, i och med att vi faktiskt ska resa till London. Det är staden jag har drömt om att besöka så länge jag kan minnas, och staden som jag nämnt i alla tidigare gamla fylla-i böcker som man fyllde i som liten ibland kompisarna.

Det känns därför magiskt och ofattbart att vi nu faktiskt ska åka. Här hemma har vi därför börjat söka runt efter sevärdheter, restauranger och aktiviteter som vi inte får missa. Har ni några tips att dela med er utav så lämnar jag kommentarsfältet fritt. Vi vill veta allt från era gömda små guldkorn till vart de bästa rabatterna och erbjudandena finns.

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som lekvärd på Vildmarkshotellet. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.