Vad hände?

Vad hände? Jag som hade tänkt att börja skriva lite mer regelbundet här inne. I stället har bloggen ekat tomt i nästan två månader. Men om jag ska rannsaka mig själv, så har det väl helt enkelt varit mycket och tiden har prioriterats på annat.

Det var en stor omställning att börja plugga igen, det var ju några år sedan jag gjorde de senast. Det har därför krävts lite tid att komma in i det. Det är faktiskt först nu de senaste veckorna som jag börjat känna att jag verkligen har gjort det. Samtidigt har de under de här veckorna varit mycket fokus och tankar på vad nästa steg för mig är framåt.

Det sistnämnda var inget jag var förberedd på, då jag trodde det skulle komma mycket längre fram. Men faktum är att det redan nu i början av utbildningen har varit mycket diskussioner kring och om LIA platser inför våren. Det har av naturliga skäl lett till en och annan fråga, där man själv har fått rannsaka sig själv och ens framtidsvisioner.

Vad vill jag egentligen jobba med när jag är klar? Marknadsföring är generellt ett ganska brett område, så även om svaret för mig är givet – jag vill jobba med just marknadsföring. Så är det desto svårare att peka ut exakt inom vilket område.

Vill jag fokusera mer på att skriva content eller vill jag arbeta mer med bilder? Eller är det rent utav event jag vill arbeta med eller kanske något helt annat? Det har varit svårt och jag har om sanningen ska fram inte riktigt kommit fram till det helt än heller. Men jag har lyckats börja i den andra änden, och börjat solla bort vissa delar som inte intresserar mig lika stort. Jag känner att det är en bra början, och mitt i allt det här så har jag även lyckats med något riktigt stort.

Jag tänker att jag sparar lite på detaljerna, så är ni nyfikna får ni hålla ut ett litet tag till. Men jag kan avslöja att jag känner mig riktigt stolt, glad och spänd av förväntan. Allt på en och samma gång. Det här är början på något nytt. Något stort och mer än jag hade vågats hoppats på.

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner som älskar allt som har med kreativitet att göra. Från att skriva, fotografera och skapa events och arrangemang till att teckna och måla.

Bosatt strax utanför Norrköping tillsammans med min dotter Alva. Studerar till vardags till Digital Marknadskommunikatör på Affärshögskolan i Linköping.

Som person har jag annars alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Här på bloggen bjuder jag på glimtar ur min vardag, varvat med tips på familjeaktiviteter, nya produkter, resor och äventyr som vi gillar lite extra.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.