Skolavslutning och stipendium

I år blev det en annorlunda skolavslutning, vilket säkert många fler barn i Sverige har eller kommer få erfara. För Alvas del innebar det att hennes skola fick ställa om helt. De vanliga traditioner som funnits tidigare på skolan blev inte som de brukar. Det kändes naturligtvis extra tråkigt för Alva som sett fram emot sin sista skolavslutning på sin skola länge. I höst väntar nämligen ett byte för hennes del då hon börjar högstadiet.
 
I år blev dock ingenting sig likt, och i stället för att fira alla klasser gemensamt. Så firandes alla klasser separat och Alva fick avsluta skolåret i sitt klassrum. Som förälder fick man inte heller närvara vilket naturligtvis kändes hårt. Inte bara för att jag inte har missat en enda avslutning. Utan lite extra för att det var hennes sista på mellanstadiet, vilket innebär att många klasskamrater skiljs åt.
 
Men trots allt fick Alva en fantastiskt dag, och ett minne för livet. Alva har nämligen under årskurs 6 kämpat och slitit extra hårt. Allt med ett enda mål i sikte. De uppnådde hon igår när hennes rektor läste upp motiveringen. Den som beviljade henne hennes allra första stipendium. Ett stipendium för hårt slit och goda studieresultat. När hon kom hem och berättade/visade mig kuvertet kunde ingen vara stoltare än jag, och det syntes nog tydligt med de glädjetårar som föll. 
 
Så som min fina lilla tjej har kämpat. Hon om någon har verkligen slitit och gjort det med bravour!  💕
 
 
Alva Högstadiet, Mellanstadiet, Skolavslutning, Sommarlov, Stipendium Permalink2
#1 - - Lina:

Så duktig tjej!

Svar: Stort tack :)
Sanna

#2 - - Hanna:

Stort grattis till stipendium!!

Svar: Svar: Dottern tackar så mycket.

Kram Sanna
Sanna

Till top