SISTA INLÄGGET INNAN 2009!

Nu sitter jag här och skriver igen, känns som en ganska tråkig nyårsafton. Känns faktiskt som det är hel dött här. Hela familjen här hemma tittar på tv ute i det stora rummet, medan jag sitter här inne med Alva. Min lillebror sitter på sitt rum och spelar Gitarr Hero. Han spelar hela tiden, tycker jag! Men han är väl stolt över det eller något. Alva ligger i mitt knä här och tuttar. Jag funderar på att sluta amma henne snart, men vet inte riktigt hur jag ska gå tillväga eftersom det kommer säkert bli en massa tjafs ifrån olika håll så fort jag slutat och det orkar jag inte alls med. Så vill egentligen bara skjuta upp på det, samtidigt som det känns som det är dags att lägga av snart. Vad ska man göra?

Brukar sitta och tänka på hur många det är som läser min blogg egentligen, det kanske inte alls är många eftersom nästan inga kommenterar. Väldigt tråkigt tycker jag faktiskt, jag som vill synas och visa det jag skriver för världen. Varför kan ingen se det jag skriver? Och ge mig någon uppmärksamhet? Skriver jag för dåligt eller vad beror det på egentligen - Jag vet inte riktigt. Och om jag skriver fel saker, hjälp mig! Jag vill ju så gärna visa att jag med kan skriva.


Nae, jag orkar egentligen inte alls sitta här och skriva.. Vet inte vad jag ska skriva om heller. Tror jag ska försöka skriva lite på min bok i stället. Eller vad säger ni? Undra om det ens blir någon bok? - jag vill ju så gärna!