Dålig uppdatering

Jag har varit extrem dålig på att uppdatera det senaste dagarna, jag är ledsen över det. Men ärligt talat har jag inte haft tid att sitta här framför för att skriva, trots att jag kan medge att jag riktigt längtat efter att få slänga in några små rader åt er alla som läser. Men hur som helst är jag här nu och ska skriva en snabbis innan Melodifestivalen börjar och jag, lillebrorsan Erik och lilla Alva ska sätta oss framför tv:n och mysa tillsammans. Vi äta chips med dipp och dricka coca cola. MUMS!

I dag har vi varit hemma hos Isabell och hennes två barn Ida & Thilda.
Jag hade med mig både Alva & Kalle ner dit och vi har busat, lekt. Ungarna byggde koja som det busade i tillsammans. Isabell och jag pratade om allt möjligt, vi hade riktigt livliga disskusioner imellanåt. Det var riktigt trevligt. Vi åt lite mat som dom bjöd på också, som var riktigt smaskens och tillslut avslutade vi kvällen med att vi lånade lite filmer utav dom som vi ska se på i kväll bland annat.  Vi lånade bland annat filmen Patrik 1,5 som gick på bio rätt nyligen. Någon som sett den? Själv ska jag se den för första gången i kväll tillsammans med Alva och lillebrorsan Erik. Vi ska titta på den direkt efter Melodifestivalen och jag hoppas verkligen den är bra. Det tyckte i alla fall Isabell att den var, så får se om hon har rätt. Det märker vi i kväll och jag lovar att lägga in lite information om filmen så fort jag får tid till det.

Tyvärr hinner jag inte blogga så jätte mycket just nu. Men jag återkommer kanske lite senare i kväll om det inte blir allt för sent och i så fall lovar jag lite bilder på alla mina inköp ifrån shopping rundan. Det blev en hel del kan jag lova!