Frågor & Svar - Del 15

Jag chattade med en ny vän till mig på msn tidigare i dag, han ställde en hel del kluriga frågor som var lite svåra att svara på och som man fick fundera lite över. Tänkte jag kunde dela med mig av några av dessa frågor så ni kanske får en liten ny bild eller en större bild av mig, än ni redan har i dag.


Hur bra är du på en skala från ett till tio på att verkligen lyssna på vad folk säger till dig när de står öga för öga?

Det vet jag inte beror väl på situationen, men jag är oftast ganska bra på att lyssna så kanske en 7:a - 8:a. Men ibland kan det vara så att man missförstår varandra och den andre personen upplever att jag inte lyssnar eller tvärtom. Sedan kan det komma tillfällen då flera människor pratar samtidigt och alla vill bli hörda och då blir det kanske svårt.


Kan du föra ett vuxet resonemang rent generellt om man tar upp något med dig?
Ja, det tycker ja. Det beror väl helt och hållet på vad det handlar om och vem man pratar med.


Hur bra är du på att ta konstruktiv kritik?

De är olika beroende på vad det handlar om, men ibland är jag riktigt dålig och försöker förklara bort saken. Men ibland är det tvärtom och jag blir glad av att få konstruktiv kritik eftersom det kanske hjälper mig på vägen.

Snarkar du när du sover? Hur ligger du helst när du ska sova skönast?
Nej, jag snarkar inte. Har faktiskt fått höra ifrån ett flertal vänner att jag är väldigt tystlåten när jag sover. Jag brukar sova i fosterställning med handen under kudden oftast, men det kan variera lite ibland.

Vad har du för musik smak?
Jag har en väldigt varierad musik smak och lyssnar på det mesta i musik väg. Men brukar dock inte lyssna på klassisk musik, som inte tilltalar mig.