SPYOR, SPYOR..

I dag hade jag tänkt gå till skolan, trots att hostan och min hals inte är riktigt bra. Jag känner nämligen att jag vill börja komma i fatt alla arbeten och allt jag ligger efter med nu efter ett par dagar borta ifrån skolan. Men tråkigt nog blev de ändrade planer ganska fort - Alva spydde nämligen ner hela sängen två gånger i natt.

Det blev att byta lakan, duscha av oss alla spyor och försöka somna om igen med en hink ståendes bredvid sängen. När vi väl somnat om så tog det inte många minuter innan nästa lakan fick bytas. Det fortsatte under förmiddagen och allt min lilla tös åt/drack kom upp lika snabbt, men nu under eftermiddagen har hon hittils fått behålla lite mat och dricka. Hoppas bara hon får behålla det över natten nu - men det återstår att se.

Nu ska jag plocka fram dokumenten och försöka skriva lite på min rapport i Naturkunskap som skulle vara inlämnad i dag. Hoppas den blir klar nu så jag kan skicka i den innan jag går och lägger mig för natten. Nae, nu måste jag börja innan klockan tickar i väg allt för mycket.