LÄSA GRAVIDBIBELN OCH SEDAN SOVA

                                             
Hade tänkt blogga lite mer utförligare i dag, men det hann jag tyvärr inte med och nu är det dags att krypa ner i sängen. Har dock tänkt läsa lite ur min nya tidning Gravidbibeln som kom hem i brevlådan i dag, innan jag går och lägger mig för att sova. På tala om det så kan ni föresten hitta min förlossningsberättelse i tidningen eftersom det är två hela sidor med (läsarnas berättelser), därav jag fick hem tidningen i brevlådan dessutom utöver det ordinare Mama tidningarna jag får hem eftersom jag prenumererar.

Hur som helst har dagen varit helt okej, bortsett ifrån allt strul i skolan. Men man kan väl säga att det ordnade sig till sist och att vi började komma någonstans med arbetet, eller ja åtminstone för stunden sen får vi se vad som sker. Men sen vi kom hem har vi hämtat ut paket, jag och Alva. Det var min stegräknare och 5 stycken portioner ifrån NOKA. Jag fick även hem ett paket hem hit direkt med två nya sminkprodukter, som jag vunnit i en tävling för några veckor sedan. Utöver det har det mest blivit en hel del slappande och en och annan panodil för mig, eftersom jag åter igen har världens huvudvärk. Jag som faktiskt hade tänkt ta tag i pluggandet och en massa, men det blev det inget av med när kroppen känns som den ska gå i två delar. Hur som helst sängen var det ja, så god natt på er alla så hörs vi i morgon.

Postat av: Petra

Halloj vännen - men vad tokigt om den inte fungerar - jag har ingen aning om hur just den fungerar - men maila direkt till stegrälknare.se och fråga dem - säg att du fått den av Willvin - med anledning av Willvin Walkers... de har information om oss - om den är trasig får de byta ut den ;-)Kram

Postat av: Marcus Å

Vad trevligt då! Mycket på gång hör jag..

2010-10-01 @ 09:48:45 / http://slipsens.se
Postat av: Nina

Försök att dricka mycket vatten när du har ont i huvudet. Och ta korta pauser från datorn och gör uppvärmningsövningar för axlar och rygg, för det kan vara därför du får ont i huvudet, att du spänner dig hela tiden när du sitter vid datorn, och det gör man omedvetet.

2010-10-01 @ 16:42:54 / http://mittlivsomcatty.blogg.se/
Postat av: Emma

Det är väl onödigt när det bara är att ta hjälp utav Windows hjälp.Jag har svårigheter och kan inte alla dessa svåra ord och meningar som står, därför behöver jag hjälp

2010-10-01 @ 16:51:44 / http://emmaelisabets.blogg.se/
Postat av: Sandra

Jaha va roligt att din förlossningsberättelse är med där :)

2010-10-03 @ 16:20:51 / http://inmyworld.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: