Tävla om LEGO DUPLO Big Zoo

"Tävlar om chansen att vinna en kartong med LEGO DUPLO Big Zoo värde 1099:- hos Mammasvardag."
 
LEGO® DUPLO® är en byggleksak som har utformats speciellt för barn mellan 1 och 5 år med små händer och stor fantasi. DUPLO klossar är dubbelt så stora som de vanliga LEGO klossarna och är perfekta för ditt barn att inleda sin byggkarriär med. Med DUPLO får ditt barn möjlighet att bygga, skapa och utveckla och samtidigt upptäcka många sätt att leka. Höstens stora nyhet är stora DUPLO® Zoo där minstingen kan sköta om ett helt Zoo.
 
En chans: Skriv en motivering till varför och vem vem du skulle vilja vinna en kartong med LEGO DUPLO Big Zoo i en kommentar till detta inlägg och gör det tillsammans med namn, e-post och ev bloggadress.
 
Två chanser: Länka till tävlingen i din blogg eller på Facebook med hjälp av tävlingsbilden och den kursiva texten. Glöm inte uppge ditt namn alternativt direktlänken till inlägget där du tipsat.
 
Tävlingen avslutas den 4 december!
Postat av: Linnea

Åh vilken underbar tävling!
Jag skulle vilja vinna legot till min son som snart fyller tre år och inte äger en enda lego kloss än.
Dom säger på dagis att han älskar att bygga med lego och kan sitta ensam med legot i timmar om han fick.
Det skulle vara den absolut bästa födelsedagspresenten han kunde få! :)

Lott två; http://hjarternio.blogspot.se/2012/11/jag-tavlar-hos-sanna.html

Kram

2012-11-06 @ 18:18:43 / http://hjarternio.blogspot.se
Postat av: Madde

Hej
Jag vill vinna detta till min Albin som " bara" får ärva stroebrosans duplo, skulle va kul att ge honom ngt eget!! Kram
länkar på fb

2012-11-06 @ 18:25:18 / http://madeleneaberg.blogg.se
Postat av: Suz

Jag är gärna med!

Jag har två söner som är 1,5 och 3,5 år gamla och det här vore den perfekta julklappen till mina pojkar som de kunde leka med tillsammans.
Då hela familjen lever av en inkomst eftersom att jag inte tjänar någonting under tiden jag är sjukskriven så tycker jag att vi förtjänar att få vinna den här gången. Det skulle ge en extra guldkant på mina barns julafton.

Jag har även länkat tävlingen på min blogg; http://mrsbuchholtz.blogspot.se/2012/11/tavlar-igen.html?m=1

Ha det bra! Hälsn Suzanne / susenknopp@hotmail.com

2012-11-06 @ 18:25:47 / http://mrsbuchholtz.blogspot.com
Postat av: anette carlsson

Det skulle bli en jätte bra julklapp till en liten kille som är 3 1/2 år, perfekt ålder för att tycka om just dessa leksaker. Jag är övertygad om att han skulle bli glad om han fick detta paket för han har inte massor av leksaker som andra barn har, vilket i och för sig jag tycker är sunt.

2012-11-06 @ 18:26:39
Postat av: Mari

Jag skulle vilja vinna detta åt min son. Han skulle bli överlycklig av att få massa djur att ta hand om. Och sedan om ett par år skulle det kunna gå i arv till hans lilla kusin som anländer i mars. Gillar då saker går i arv, blir sakerna använda en gång till, vilket är jätte bra.

2012-11-06 @ 18:27:25 / http://mixan.blogg.se/
Postat av: anette carlsson

Jag glömde att skriva att jag lägger ut tävlingen på min facebook.

2012-11-06 @ 18:28:08
Postat av: Lina Eckerström

Åh att få ge detta till dottern i julklapp hade gjort mej otroligt populär.. om än bara för en stund. Men hon älskar djur, speciellt elefanter så detta hade vart en fantastisk present.
Sen tycker både hon, jag & pappan i hemmet att lego är lajbans ! :)

2012-11-06 @ 19:08:32 / http://liiinaj.blogspot.com
Postat av: Stephanie

Jag skulle vilja inna en kartong duplo till min son Alexander som nyligen precis blivit helt torr och är utan blöja. För att försöka ge honom lite extra uppskattning och visa att han varit så otroligt duktig. Vore det extra roligt om " han " fick vinna detta duplo.

2012-11-06 @ 19:09:37 / http://stephany.se
Postat av: Emma Törnvall

1, lott. Önskar vinna duplo till min 2 åriga dotter som verkligen gillar att leka med duplo. Det duplo vi har hemma är storasysters och varje gång lillasyster vill låna det så får hon inte det för storasyster. Vore toppen att vinna lite eget till 2åringen.

2012-11-06 @ 19:40:42
Postat av: Nathalié - Äntligen gravid <3 BF 27/3-13

Åh är självklart med!

1. Skulle vilja vinna detta till syskonbarnen! Vet inte alls vad jag ska köpa till dem i år då jag fått lägre ersättning nu än vad jag haft innan och pengar försöker jag lägga undan till kommande Lillis som anländer i Mars. Så att vinna detta skulle verkligen underlätta ekonomin och jag vet att oscar och emma skulle bli överlyckliga över detta i julklapp!

2. Bloggat: http://yarp.blogg.se/2012/november/jag-tavlar-hos-sanna.html#comment

Håller tummarna!

Kram Nathalié
n.teodorson@gmail.com

2012-11-06 @ 19:56:26 / http://yarp.blogg.se
Postat av: Cecilia

Detta lego är ju hur underbart som helst! Skulle vilja vinna detta till min söta lilla svägerska som är 4 år gammal och älskar att leka med lego. Detta hade varit fantastiskt roligt för henne.

Om två-tre år kommer vår lilla bebis, som ligger i min mage just nu, kunna ärva detta Lego Dublo Big Zoo och tillsammans med sin faster kunna leka med detta.

http://ceciliakotte.blogg.se/?tmp=725340

2012-11-06 @ 20:36:19 / http://ceciliakotte.blogg.se
Postat av: Monia - mamma till Tuvalie

Jag vill jättegärna vinna till min systerdotter, som jag även är gudmor till! För 10 år sedan föddes hon i vecka 27 och vägde endast 900 g. Läkarna trodde inte hon skulle överleva men hon trotsade oddsen och finns med oss idag :) Dock bidrog hjärnblödningarna i samband med den tidiga födseln till att hon idag är cp-skadad och rörelsehindrad... Trots det är hon världens gladaste tjej som njuter av livet så gott hon kan i sin rullstol. Hon älskar att sitta och pyssla med diverese, och Lego är såklart en favorit! Cp-skadan har också gjort det svårt för Ida att styra händerna, och hon har svårt att greppa saker med det så kallade "pincettgreppet". Fastän detta lego är anpassat mellan 1 och 5 år så skulle de stora bitarna vara perfekt för henne som har svårigheter annars med för smått lego. Och jag skulle bli världens bästa moster som ger henne det i julklapp :)

Hoppas tomten är snäll i år!
Mvh / Monia

2012-11-06 @ 20:54:59 / http://moniasundgrenjansson.blogg.se
Postat av: Veronica - mamma till Theo och Tim

1 Jag vill vara med. Då båda mina gossar älskar djur och är inne på just zoo nu så skulle de passa så bra att kunna ge detta set till dem. Både björn, elefant och giraff m.m. Kul att kunna utv duplo leken =)

2 Länk på bloggen: http://virresblogg.blogspot.se/2012/11/tavling-slut-4-december.html

2012-11-06 @ 21:19:21 / http://www.virresblogg.blogspot.com
Postat av: Annakarin Magnusson

Åh, detta vill jag gärna ge min 2 årige Harald i julklapp! Ser t.om roligt ut för en sälv att leka med :) Hoppas!!

2012-11-06 @ 21:40:02 / http://www.lillakantarell.se
Postat av: Anders

Jag vill vara med :-)
1) Jag skulle vilja vinna det till min brors dotter. Hon var ledsen i somras när hon inte kunde följa med oss till kolmårdens djurpark. Det var under den tiden hon låg på sjukhus pga sin leukemi. Hennes största intresse är djur.
2)Länk; http://pappanheteranders.blogg.se/jaghoppasvinna/2012/november/tavla-om-en-kartong-med-lego-duplo-big-zoo.html
Nu håller vi tummarna, stora som små, jag och kusinerna.
Ha det gott!

2012-11-06 @ 22:19:37 / http://pappanheteranders.blogg.se
Postat av: Spacegirl

Jag är gärna med, har jag turen att vinna skulle min kompis lille kille få allt det fina DUPLOT i ettårspresent, LEGO är roligt och kreativt, en bra leksak :-)

2. Här är min blogglänk
http://spacegirl.blogg.se/tavlingsblogg/?tmp=215646

2012-11-06 @ 22:45:23 / http://spacegirl.blogg.se
Postat av: Titti skarp

hej
vill vinna lego till mina syskonbarn
när dom kommer hit på besök så har jag inget lego här hemma så vill passa på att få turen att vinna
för att bygga lego är riktigt roligt
delat på fejjan
hoppas på tur
Titti skarp

2012-11-06 @ 23:00:40
Postat av: Caroline Andersson - Mamma till Elias

Jag har stora problem med min ekonomi just nu på grund av ett misstag från socialtjänsten och jag missade att jag skulle ha överklagat det, men det är inte så lätt att veta. I två månader har jag levt på ca 3500kr/månaden och så kommer det även vara nästa månad innan jag äntligen får hjälpen jag behöver med ekonomin. Vi klarar oss som det är nu, men har inte råd med något annat än mat och räkningar, detta gör att sonen inte kommer få alla 1års presenter vi hade tänkt och julklappar har vi inga och det känns jätte tråkigt, man vill såklart att första födelsedagen och julen ska vara perfekt, även om presenter inte är allt så är det en stor del för oss att kunna ge Elias något, så jag hoppas att vi kan få chansen att ge Elias detta, han älskar att leka med små djur och han älskar att bygga med klossar med mig och hans pappa, detta kunde inte bli mer perfekt åt honom. :)

Jag tipsar om tävlingen:
http://caroliinea.blogg.se/tavlingar/2012/november/jag-ar-med-och-tavlar-om-detta-till-elias.html#comment

håller tummarna! :)

2012-11-06 @ 23:31:39 / http://caroliinea.blogg.se
Postat av: Annika - drömmen om 11 barn

Seriöst - mina småkillar (främst Jonathan och Rasmus) skulle bli eld och lågor över detta paket! De TOKÄLSKAR duplo - och jag skulle definitivt vilja se deras min på julafton då de isf skulle få öppna detta underbara! Givetvis skulle bildbeviset komma också!

Länkar: http://nilssonpettersson.blogg.se/tavlar/2012/november/mammasvardag.html#comment

Kram Annika
familjenpettersson@hotmail.se

2012-11-07 @ 00:39:27 / http://nilssonpettersson.blogg.se
Postat av: dianasdrömmar

Åhh, vilken underbar tävling, har en liten 5 åring som önskar sig precis detta i julklapp så han skulle bli överlycklig :) gör förstås allt jag ska och delar tävlingen på fb så fler får vara med om denna fantastiska tävling kram Diana

2012-11-07 @ 05:27:18 / http://xn--dianasdrmmar-cjb.se
Postat av: anette nordin

Hej! jag är med och tävlar,gillar o delar på fb. Jag skulle ge det till en väninnas lilla son som älskar att leka med Duplo i alla former. Hoppas på tur! Mvh anette nordin family_nord3@hotmail.com

2012-11-07 @ 07:20:50
Postat av: ida-maria

Det här blir en perfekt julklapp till 3-åriga dottern som hela tiden pillar på storebrors lego till hans stora förtret. Hans rum är fyllt av coola legobyggen som han lagt ner mycket tid på. Så lillasyster behöver eget lego!

delat på facebook!

2012-11-07 @ 08:32:42 / http://blogg.loppi.se/idamaria
Postat av: Carola L

Jag skulle vilja ha detta till 3-åringen jag jobbar med. Vi tränar djur och färger på teckenspråk just nu och med LEGO så skulle det gå ännu bättre att utveckla språket!

http://mammamuh.blogg.se/tavla/2012/november/lego-duplo.html

2012-11-07 @ 10:15:09 / http://mammamuh.blogg.se
Postat av: Jenny-Anne Johansson

Jag har två barn och de har fått barn samma år - i år! Det blir extra dyrt för mig, som mormor och farmor, hahaha, då jag vill skämma bort ge de små liven med både kläder och leksaker. Det känns extra viktigt för mig nu när det är deras första jul! Jag har delat tävlingsinlägget offentligt på min FB under mitt namn Jenny-Anne Johansson. E post jenny-janne@hotmail.com

2012-11-07 @ 10:38:41
Postat av: Kiki Anderss

Hej!

Älskade 'Lille O' 2 ½ år skulle bli överlycklig över Duplo, eftersom klossarna är en av hans favoritsysslor! Han har inte så bra tålamod vanligtvis, men just med Doplo kan han bygga och leka timme efter timme!
När det dessutom är djur med...ja, då kan det inte bli mycket bättre :)

Tipsar på fb, i namnet Kiki Anderss! :)

clarpida@hotmail.com

2012-11-07 @ 11:40:38
Postat av: jessamy

Jag är med. Vilken dröm tävling. Jag har en liten kille på 1½ år som ofrivilligt blivit storebror till en liten gosse. Var inte meningen att det skulle komma ett barn så tätt så han får inte den uppmärksamhet han behöver. Tänk att få ge honom ett sånt här paket då blokkar (lego) är det bästa han vet att leka med. Det skulle värma mitt frysna mammahjärta att kunna leka med honom med dessa leksaker.

JAg länkar här http://jessamys.blogspot.se/p/tavlingar.html

mvh jessamy_@hotmail.com

Postat av: Kim

Jag tar en lott! Om jag har tur att vinna vill jag att vinsten skickas till Almers hus som är Barncancerfondens rekreationsanläggning i Varberg. Där kommer det säkert till glädje för många barn.
Så nu håller jag tummarna!

2012-11-07 @ 12:19:39
Postat av: liselotte

Vilken tävling! Är såklart med och tävlar om denna toppenvinst. Skulle ge duplot till mitt barnbarn Hugo, 2 år, han har fått en liten låda duplo och tycker det är så skoj att bygga, men det är inte många bitar. Så detta fina paket skulle passa perfekt och glädja en liten kille väldigt mycket!

2012-11-07 @ 13:07:26 / http://liselottess.blogspot.com
Postat av: liselotte

Glömde skriva att jag har länkat på min blogg, för två lotter http://liselottess.blogspot.se/2012/11/duplo-412.html

2012-11-07 @ 13:08:31 / http://liselottess.blogspot.com
Postat av: Denice K

Jag är med!
Duplo big zoo vill jag vinna till min systers son som är 4 år. Han behöver träna sin motorik med att bygga. När jag frågade Isak vad han önskar sig i julklapp svarade han"En firaff"(en giraff) och jag kan inte ge honom någon riktig :) Han skulle gärna få ett helt zoo att leka med.
Håller tummarna :)
Kram!

2012-11-07 @ 15:14:29
Postat av: Tony Filili

Hej hej hej hemskt mycket hej, jag gillar och delar samt hoppas, men nu är det bara att vänta ;-)

2012-11-07 @ 17:27:47
Postat av: Anna på Grönkulla

Dottern min är helt tokig i både Lego och Duplo
och det gör det bara ännu bättre att det är ett Zoo!
För djur älskar hon och tycker är så kul
så detta vore det absolut bästa hon kunde få till jul!
Nu hoppas vi på tur här och länkat har jag gjort såhär:
http://annapagronkulla.blogspot.se/p/jag-tavlar.html

2012-11-07 @ 17:52:40 / http://annapagronkulla.blogspot.se/
Postat av: Johanna - mamma till Leia

Jag skulle vilja vinna detta till min dotter som fyller år nu i december. Jag hittar ofta henne byggandes med sitt duplo i rummet. Hon bygger alltid olika hus till den lilla duplohästen hon har. För inte kan hästen vara ute i regnet! Hon skulle älska detta! Kan inte tänka mig en bättre 3-års present!

2012-11-07 @ 18:50:56
Postat av: Lisa

•Jag kan riktigt se hur glada våra tre guldklimpar skulle bli om tomten kom med detta ♥

http://www.facebook.com/elisabethoberg/posts/215285775271617

Håller alla tummar :-)

2012-11-07 @ 20:46:57 / http://lillategelhuset.blogg.se
Postat av: emlisch

tjena mittbena- detta skulle min son mer än gärna vilja vinna kan jag ju berätta. Har precis fått veta att jag är varslad från jobbet och detta känns inte som någon höjdare nu när vi har 4 födelsedagar att fira i slutet av november/början av december samt julen framför oss. Med andra ord måste det sparas och vändas och vridas på vartenda litet korvöre.

Vet att min son mer än gärna skulle vilja se detta inslaget i ett paket när han fyller den 10:e december så hoppas innerligt på tur!

2012-11-07 @ 21:15:20 / http://emlisch.blogg.se
Postat av: mathilda eriksson

Det här paketet skulle det hamna en trippeletikett på, Ina, Alfons och Gustav. För de två äldre har nämligen återupptäckt duplo nu när lillebror börjat leka med det. Och allt som oftast bygger de lekparker och zoo, tyvärr har zooet bara ett lejon, en hund och en gris! Förstå lyckan om de kunde bygga ett stort zoo!
Delar på facebook :-)

2012-11-07 @ 22:41:24
Postat av: Linda

Jag vill gärna vara med!
Motivering: Jag skulle väldigt gärna vilja vinna detta åt min dotter som är lillasyster och oftast får ärva och "gå undan" för storebror. Hon är dessutom inne i en riktig duploperiod så vad skulle passa bättre än att vinna detta åt henne!! Håller min tummar nu!!

2012-11-08 @ 02:02:43 / http://minabarnochjag.bloggplatsen.se
Postat av: Ingrid - Mamma till Zelda

Jag är jättegärna med!

Det här skulle vara en perfekt julklapp till vår djurälskande dotter Zelda som blir 1,5 år dagarna före julafton. Hon är så förtjust i djur, färger och former, och hon skulle älska det här legot.

Jag har tipsat här; http://p0llys.blogg.se/tavlingar/2012/november/jag-tavlar-om-ett-lego-duplo.html

Kram, Ingrid

2012-11-08 @ 09:45:21 / http://p0llys.blogg.se
Postat av: bitskemma

jag e med=)
"att ge duplo zoo i klappen till dottern i jul
vore fantastiskt kul
jullovet skulle inte få en tråkig minut
hennes glädje skulle aldrig ta slut
håller tummar och tår
på att vi duplot får ;)"
länkat på bloggen http://bitskemmatavlar.blogspot.se/2012/11/duplo4dec.html

2012-11-08 @ 10:36:41 / http://bitskemma.vimedbarn.se
Postat av: Monika O-sson

Jag deltar gärna. LEGO DUPLO Big Zoo vill jag vinna och ge till mina äldsta barnbarn, 6 och 4 år.. De skulle kunna leka tillsammans och ha mycket skoj.
Varm hälsning från Monika

2012-11-09 @ 18:59:29
Postat av: Emilia Lindbom - 17 år & mamma till Tatum.

Jag är gärna med :)
Vill vinna till min lillasyster som är 4 år, hon älskar sånt där. Då skulle min julklapp till henne vara klar! ;)

Tipsat: http://eemijji.blogg.se/tavlingstips/2012/november/lego-duplo-412.html#comment

2012-11-09 @ 22:06:59 / http://eemijji.blogg.se/
Postat av: Madde

Självklart är jag med och tävlar.

Jag hoppas på att vinna för just över jul kommer William och Henric vara mitt över flytten för dom att komma upp hit.
Jag tror att William kan behöva mycket glädje och detta skulle vara helt perfekt för hans del då. :D

Länkar i bloggen.
http://vhdbrud.blogg.se/2012/november/tavling-hos-sanna.html

Håller tummarna stenhårt! :D

kramar Madde

2012-11-11 @ 22:25:38 / http://vhdbrud.blogg.se
Postat av: Annica L

Skulle bli en gemensam julklapp till de två yngsta.
De älskar att bygga med lego och leka tillsammans och då håller de väldigt sams.

2012-11-12 @ 11:04:35
Postat av: EN MÖLNBOBOS LIV - TRE BLIR FYRA

Jag är gärna med och tävlar. Det skulle bli en perfekt julklapp alt. 2 års present till mitt gudbarn. Hoppas på tur, vet att han skulle älska det här.

Har tipsat här

http://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2012/11/12/duplo-412/

2012-11-12 @ 20:11:38 / http://www.annakarlsson.se/blogg/
Postat av: Hannele

Jag är med! :)

Jag skulle vilja vinna detta till mina barn, dom är helt tokiga i djur och dom skulle bli så glada över att få sån här i julklapp :)

2012-11-12 @ 21:16:07 / http://lillahannele.blogg.se/
Postat av: chanette *pixi-jo* andersson

1. till min lille son som ÄLSKAR att bygga..det e en passion för honom o han e riktigt
duktig på det med...tror det ligger i hans gener..hans pappa (som dog för snart 4 år sen)
var byggare...

2. http://chanette.blogg.se/2012/november/vinn-hos-mammas-vardag-4-dec.html

2012-11-12 @ 23:08:29 / http://chanette.blogg.se
Postat av: Anna L

Vill vinna legot till min systers barnbarn som varit jättemycket sjuk nu i höst och verkligen behöver muntras upp lite.

2012-11-13 @ 06:51:16
Postat av: Veronica

Jag vill vinna detta till min son som är 2. Han älskar djur och lego. Han skulle bli överlycklig =) och jag med =)))

2012-11-13 @ 11:03:07
Postat av: sandra - mamma till niklas & nora

Chans 1: Om jag vann så skulle jag vilja ge det till min kusin dotter, då hon bara är så där fantastiskt underbar som alla barn är.

Chans 2: Här är min länk till min blogg:
http://mammansandra.blogg.se/2012/november/tavling-2-3.html

Tack för spännande tävling!!!

2012-11-13 @ 11:09:07 / http://www.mammansandra.blogg.se
Postat av: Cattis - mamma till Adrian och Alfred

1 jag skulle vilja vinna duplot och ge till yngsta sonen, han har inget eget och storebror har stenkoll på vilket som är hans, och tyvärr får ju inte lillebror leka med det :/ skulle vara kul att han får eget så de kan leka med varandra istället för att bara bråka om det :D

2 länk: http://gulahumlan.blogg.se/2012/november/4-december-duplo.html

2012-11-13 @ 12:06:43 / http://gulahumlan.blogg.se
Postat av: Nina

Jag är gärna med.

jag skulle ge detta till min dotter Freja i julklapp. Hon har börjat intressera sig så mkt för djur och lär sig namn en efter en. Så det skulle vara en toppen present att ge till henne, så att hon kan lära sig mer + leka med något som hon skulle uppskatta väldigt mkt.

Delar på fb på bloggen sida - så når det når ut till rätt folk =)
https://www.facebook.com/pages/Deliciouslyse/194853820552894

kram Nina

2012-11-13 @ 12:32:07 / http://deliciously.se
Postat av: Carina Henemo

Mina två stora barn får inte ha sitt lego ifred för lillasyster! Hon skulle bli superglad om hon fick detta underbara zoo!!

Har tipsat på bloggen
http://familjenhenemo.blogg.se/2012/november/tavla-om-lego-duplo-big-zoo.html

Kram, Carina

2012-11-13 @ 12:44:13 / http://www.familjenhenemo.blogg.se
Postat av: Sandra Åkerström

Det skulle bli världens bästa julklapp till min son!! Han älskar lego och djur:) Med vänlig hälsning, sandra åkerström

2012-11-13 @ 13:20:24
Postat av: Helene Wiklund

Åh vilken himla fin tävling, den skulle passa vår familj helt utmärkt!!

Båda jag, min sambo och självklart sonen på 1,5 år ÄLSKAR att bygga med duplo. Vi gör det alltid tillsammans, bygger en massa olika saker.
Så att få se ögonen lysa på sonen när han får upp denna julklapp och sedan bygga allihopa vore helt underbart!

Bloggat; http://helenewiklund.blogg.se/tavlingar/2012/november/duplo-412.html#comment

Hoppas tomten ser oss!

Kram Helene

2012-11-13 @ 13:45:43 / http://helenewiklund.blogg.se
Postat av: Emma

Jag är gärna med och tävlar! =)

Har tipsat i min blogg: http://kiwigiirl.blogg.se/2012/november/tavling-duplo.html

Skulle verkligen vilja ge detta duplo lego till min systers son som snart fyller 1 år. Att vara ensamstående mamma till 3 söner är inte alltid en dans på rosor helst ekonomiskt! Skulle må gott i hjärtat av att ge detta <3

Håller tummarna! =)

2012-11-13 @ 16:47:37 / http://kiwigiirl.blogg.se
Postat av: Hanna

Jag är gärna med och tävlar.
Om jag har turen att vinna skulle det bli en fantastisk julklapp till barnens lilla kusin. Hon får ärva mycket efter oss men just duplo vore det roligt att ha kvar här hemma också. Trots att de älskar "smålego" är faktiskt duplo fortfarande populärt, fick sig ett uppsving när sonen upptäckte minecraft :) Så en ny fin zoo-låda vore fantastiskt att ge bort.

Jag har delat på facebook. Inlägget är offentligt, så jag hoppas du kan se det? (Hanna Fornhem)

Må gott!

2012-11-13 @ 18:24:16 / http://hanna.fornhem.se
Postat av: Annica

Min dotter skulle få detta i present då hon fylelr år om ca 1 månad! ;D

2012-11-13 @ 18:27:12 / http://anniicanilsson.blogg.se
Postat av: Maria Westerberg

Jag skulle vilja vinna Lego duplo Big Zoo till min lilla dotter Lovisa. Liten är hon men redan en sann djurälskare! När vi har besökt en närliggande djurpark är hon som i extas efteråt. "Älvar å örnar" (Älgar och björnar) utropar hon glatt efteråt med jämna mellanrum i flera timmar! Jag kan bara föreställa mig hur glad hon skulle bli över det här legot då!

maria.westerberg@skola.vasteras.se

2012-11-13 @ 18:32:01
Postat av: Ellinor Tegnér

Vilket underbart Duploset! Här hemma är duplo-byggandet något som förenar både sjuåringen, femåringen, treåringen och numera även de ettåriga tvillingarna i glad lek, även om vi tyvärr inte har mer än basbitar då ekonomin inte riktigt räcker till. Att dessutom få kombinera byggandet och skaparglädjen med hela familjens stora djurintresse vore alldeles fantastiskt!

Jag har delat texten och bilden i ett offentligt inlägg på FB: https://www.facebook.com/ellinor.tegner

2012-11-13 @ 18:54:07
Postat av: madde

Jag skulle ge det till min dotter Melina i julklapp, då vi troligtvis inte alls kommer ha råd med särskilt många julklappar i år då vi har en ny liten Nelson att räkna in också:) Han kommer dessutom få ärva legot sedan så det är toppen om vi får vinna:)

2012-11-14 @ 02:08:50 / http://tjockisbullen.blogg.se
Postat av: angelica blixt

detta underbar duploset hade varit perfekt att vinna till min dotter. Hon älskar att leka med duplo, och det är något hon kan leka med själv och vi kan leka med det tillsammans. så detta hade varit perfekt att vinna till henne som present när hon blir storasyster inom en snar framtid :)
så vi fortfarande kan behålla våra starka band till varann genom lek och hon lär sig samtidigt bli självständig då hon kan leka med det själv :)

2012-11-14 @ 10:32:49 / http://mammamumin.blogg.se
Postat av: Evelina Käll

Skulle bli så lycklig om jag vann detta till min yngsta son. Han är son nr 3 så han har hittills fått ärva alla leksaker som är i mer eller mindre begagnat skick efter två busiga brorsor. Vilken perfekt julklapp till lillebror som verkligen älskar klossar och djur!

2012-11-14 @ 11:28:47 / http://mysmammansblogg.bloggplatsen.se
Postat av: Alexandra

jag är jätte gärna med och tävlar!

jag skulle vilja vinna detta till min dotter! Hon älskar att leka med lego och detta skulle verkligen bli en perfekt julklapp!

har delat på blogg: http://alexandratkauc.blogg.se/2012/november/tavlar-om-lego-duplo.html

2012-11-15 @ 12:29:27
Postat av: Caroline

Jag skulle bli otroligt tacksam om jag vann detta LEGO. Några vänner till familjen har en liten son som älskar att bygga och är väldigt kreativ! Det hade förgyllt min jul om vi hade fått möjligheten att ge honom en sådan här fin julklapp :)

2012-11-16 @ 23:03:39
Postat av: Annchristin Holmlund

Vilken julklapp till lilla brorsdottern V och hennes pappa då de bägge älskar att bygga och konstruera.

2012-11-18 @ 10:30:42
Postat av: Emma S

Jag skulle vilja vinna till mig själv :-) Eller inte ritkigt men de skulle få stanna hemma hos oss. Min älskade systerdotter har börjat vara hos oss några eftermiddagar då och då nu då hennes föräldrar jobbar sent ibland. Då vi inte har barn i hennes ålder och därmed inte har något hon tycker är kul att leka med vore de helt super med Duplo så vi kan bygga tillsammans :-)

2012-11-18 @ 20:16:37
Postat av: Sandra - mamma till Molly

Hej, jag är gärna med och tävlar! :)

1. Jag skulle verkligen vilja vinna detta till min Duplo-älskade dotter. Hon kan leka i timtal med sitt Duplo så jag vet att hon skulle bli superglad för det här, speciellt att det är med en "wiiie" alltså rutschkana som både djuren och gubbarna kan åka i :) Hoppas få vinna så hon kan få det här i julklapp eftersom pga av studier så har vi inte lika stor buffert sparat för att köpa julklappar iår tyvärr...

2. Bloggat: http://surrovich.blogg.se/tipsochtavlingar/2012/november/lego-duplo-big-zoo-512.html

Svar: Vad roligt att du är med och tävlar, lycka till!
AlvasMamma_

2012-11-19 @ 20:25:03 / http://surrovich.blogg.se
Postat av: Pia Li

Hejsan!
Skulle så gärna vilja vara med och ta chansen!

1. Om lyckan står mig bi,mitt älskade barnbarn detta får! Hon älskar sitt DUPLO och när mommo och moffa, sitter på golvet och leker med henne!

2. Delat på FB! (Pia Li)

Tack för möjligheten!
MVH
Pia Li
agnetapiali@hotmail.com

2012-11-20 @ 18:42:58
Postat av: Ann-Charlotte "Clotte"

Jag är med. Duplo vill jag vinna till mina barnbarn som är 3-5 år och älskar att bygga med duplo.
Mvh
Ann-Charlotte
clotte@live.se

2012-11-20 @ 19:27:00
Postat av: Maria Willborg

Dottern skulle älska detta Lego Duplo. Alla kusinerna håller hårt i sitt och delar inte med sig.

mariawillborg@gmail.com

2012-11-20 @ 21:13:38
Postat av: Petra Stenberg

Jag är gärna med och tävlar! :)

1. Jag skulle vilja vinna det för jag skulle ge bort det i julklapp till min systerdotter som leker med Duplo. Har själv knappt några pengar och skulle vilja ge henne precis det hon vill ha. Hon skulle bli överlycklig om hon fick det här i julklapp :)

2. Har skrivit om tävlingen på min blogg: http://candyliips.devote.se/blogs/23290148/9829-taevling---lego-duplo-big-zoo.htm

petrasfoto@live.se
Kram!

2012-11-21 @ 00:12:20 / http://candyliips.devote.se
Postat av: I

Vår 2,5-åring satt och tittade i en legokatalog när vi åkte tåg häromdagen. Han har en talförsening och pratar knappt, men när han kom till sidan med zoo blev han alldeles till sig och började göra djurläten och teckna de stödtecken han kan för djur. Jag tror att det är rätt lätt att lista ut vad han önskar sig i present!

En vinst hade varit fantastiskt! Jag hoppas att det hade stimulerat honom ytterligare med talet. Tyvärr har jag som föräldraledig student inte råd att betala en sådan julklapp själv.

2012-11-24 @ 16:58:24
Postat av: Angelica - Mamma till Bruce och Bebis i magen

Jag är med!

Jag skulle vilja ge bort det till min lillebror i julklapp, han skulle älska det! =)

2012-11-25 @ 00:20:34 / http://thestoryofangelica.blogg.se
Postat av: Jenny Alexandersson

Jag är gärna med.
Skulle vilja ge det till min underbara lillasyster Matilda! Hon leker alltid med lego, men har inte så mycket legobitar kvar eftersom hon har ärvt det från oss syskon. Så hon skulle nog bli jätteglad över att få nytt lego i en julklapp! :-)
Länkat här: http://jennystavlingsblogg.blogg.se/2012/november/lego-2.html

2012-11-26 @ 16:21:26 / http://jennystavlingsblogg.blogg.se
Postat av: care69

Jag är gärna med!
Vill vinna till yngsta sonen, då skulle vi med all säkerhet leka Kolmården.
Har länkat:
http://care69.blogspot.se/2012/11/4-dec-vinn-lego-duplo-big-zoo.html

2012-11-27 @ 20:51:44 / http://care69.blogspot.se
Postat av: Fröken svår- blivande tvåbarnsmamma

Jag är gärna med. Min tvååring har precis börjat tycka att det är kul att bygga med duplot jag hittade på vinden i mitt föräldrahem. Tänk vilken lycka att få ett alldeles eget paket, dessutom med en massa zoofavoriter!

Jag har tipsat;
http://barajagtestarturen.blogspot.se/2012/11/tavla-hos-mammas-vardag.html och
https://www.facebook.com/johanna.h.jansson

2012-11-28 @ 09:02:09 / http://barajagochmin.blogspot.com
Postat av: Sabina Pannwitz

Min dotter Ebba 15 månader älskar Duplo lego! Därför hoppas jag på att kunna vinna denna till henne :)
Kram Sabina

2012-12-01 @ 22:27:51
Postat av: Christina,4 barns mamma och mormor

Jag är med!
Jag vill vinna denna jättefina vinst i julklapp åt min son som älskar att leka med Lego .
Har delat på facebook,Christina Kaakinen
Har delat tävlingen på min blogg;http://mittandraliv.vimedbarn.se/var-med-och-tavla-du-ocksa-pa-mammasvardag-se/#comment

2012-12-01 @ 23:00:47 / http://mittandraliv.vimedbarn.se/
Postat av: Liniz

Å jag skulle såå gärna vilja vinna till Min son som älskar djur och duplo lego :)

Hoppas!!!! :)

2012-12-01 @ 23:02:40 / http://blogg.alltforforaldrar.se/liniz/
Postat av: elin

Detta lego är precis det som min äldsta son vill ha! Tyvärr är den lite för dyr för min plånbok , men om ja skulle vinna så vet jag vem som skulle bli glad :) han älskar lego !

2012-12-01 @ 23:53:58 / http://mammatill2pojkar.vimedbarn.se
Postat av: Malin Kinberg

Jag skulle så gärna vilja vinna detta till min underbare lille systerson som fullkomligt älskar att bygga med DUPLO.

2012-12-02 @ 05:42:08
Postat av: Fröken M

Åh !! jag vill vara med och den som skulle få en extra klapp under granen i år är VIGGO !
När vi var i thailand nyss träffade vi på en massa djur ( elefanter, apor, ödlor osv ) Det startade upp ett intresse i vår lilla kille som gillar att prata om djur, berätta vad de heter och hur de låter !
Därför skulle denna kartong skänka mycket rolig lek för oss !

Så nu håller jag tummar och tår - kanske kommer tomten tidigt i år ? :)

Delar på fb - m mela johannesson

2012-12-02 @ 08:52:24 / http://frokenmela.se
Postat av: Amanda

Jag vill vara med! Jag skulle vilja vinna detta underbara paket till båda mina prinsar. Ludwig fyller 5 ården 22 december och julafton kommer ju tätt inpå men här hemma blir det väldigt skralt med ödelsedagspresenter och julklappar i år då det tyvärr sätter djupa spår ekonomiskt då jag tvingas gå hemma med vård av våran Ludde, som ju var sjuk vid födseln, helt utan ersättning. Vi kommer självklart vara glada om vi kan å fira jul hemma, friska och tillsammans med extra kul vore det ju att också kunna ge barnen något.

Jag har delat på fb - Amanda Ydnäs

2012-12-02 @ 09:56:27 / http://creyla.blogg.se
Postat av: Julia

Jag skulle vilja vinna till mina tvillingflickor som precis börjat visa intresse för lego, detta skulle passa dom perfekt eftersom dom älskar djur :)

Delar här http://www.facebook.com/julia.rosen.503

2012-12-02 @ 10:39:03 / http://underbaraungar.se
Postat av: Sandra

Jag vill gärna vinna detta underbara Duplo-set till min dotter Nova, 2 år, som för det mesta får ärva sin storasysters leksaker! Vore kul att ge henne något nytt, och just nu är det väldigt skoj att bygga! :-)

Länkar på FB - Sandra Skoog

MVH
Sandra Skoog
sandra77skoog@gmail.com

2012-12-02 @ 10:40:19 / http://otjejen.blogspot.com
Postat av: SoffiZ- Oliwer och Towas mamma :)

Jag är med! Båda mina barn skulle älska att få ett så stort paket. De skulle kunna leka med det tillsammans.

Delar på facebook (Sofia Eriksson)

2012-12-02 @ 12:49:25 / http://SoffiZ.blogg.se
Postat av: Cissi - mamma till Emma och smurfen i magen

Min lilla prinsessa skulle få legot i storasysterpresent nu i januari när hon blir storasyster. Skulle vara en mysig sak att pyssla med henne med när lillasyster sover

http://cissitavlar.blogg.se/2012/december/lego-zoo-hos-mammasvardag.html

2012-12-02 @ 21:11:38 / http://nastanperfekt.blogg.se
Postat av: Debbie- Mamma till 2 Prinsar ♥

Jag vill vinna!
Skulle vilja vinna legot till min son som fyller 1 år i början på nästa år. Det är så svårt att hitta en bra present till honom (på mammapenning och så snart efter jul) men detta legot hade han absolut uppskattat! SJälv hade jag med ett duplozoo när jag var liten. Det finns dock inte kvar längre men jag vet att vi syskon alltid slogs om vem som fick välja djur först att leka med :)

Tipsar här: http://debban.bloggplatsen.se/2012/12/02/9089052-lego-duplo-big-zoo-4-december/

2012-12-02 @ 21:27:08 / http://deborapersson.bloggplatsen.se/
Postat av: Emma w

Vill vinna denna fina present till min lilla goding Ella som fyller 1 år 14 dec. skulle vara en perfekt present då hon gillar att plocka med saker. (och då får kanske mamma ha sina i fred en stund :-)

mvh
Emma Widman
emma.widman@hotmail.com

2012-12-02 @ 22:23:28
Postat av: Katja

Jag vill mer än gärna vara med och tävla och om jag vinner skulle jag ge bort den till en behövande familj som inte kan köpa några julklappar åt barnen.
Det är min motivering.

Och givetvis har jag publicerat tävlingen i min blogg :

http://lyckligaord.blogg.se/2012/december/tavlingsdags.html

2012-12-03 @ 12:41:27 / http://lyckligaord.blogg.se
Postat av: Elinor Elovsson

Hej,
Jag skulle vilja vinna legot till mina härliga gudbarn för att kunna ge dem en fin julklapp.

2012-12-03 @ 16:51:01
Postat av: Andrea Svensson

Fantasin flödar hos min fyraåring som nyss upptäckt duplot igen efter en lång tids frånvaro nu när lillebror, två år, börjat bygga med hennes klossar. Hon bygger fängelser, sjukhus och bondgårdar där alla får flytta in, både duplogubbar och littlest pet shop-figurer. Jag har sett henne hett snegla efter detta stora zoo i leksaksbutiken och jag kan inte tänka mig en extra bonusjulklapp att ge barnen som en grej tillsammans, för att ha något att samsas om – och för lillebror att stolt ta över när det börjar komma riktiga legobitar att trampa sönder fötterna på i huset. Jag håller tummarna stenhårt för denna vinst.

En extra chans vill jag också ha: http://tavling.frusvensson.se/2012/december/lego-duplo-big-zoo-412.html

2012-12-03 @ 21:50:54 / http://frusvensson.se
Postat av: inga

My daughter would love it :)
I shared on my sidebar.
hugs
Gerda

2012-12-04 @ 11:30:25 / http://inga2010.blogspot.hu/
Postat av: Oliviasphotolifes-julkalender

Skulle vilja vinna åt mitt sötaste kusinbarn.
Han skulle älska det. :D

2012-12-04 @ 17:44:35 / http://www.oliviasphotolifes.blogg.se
Postat av: Anna

Har kikat på en sån här i julklapp till sonen men det kostar... Han skulle bli så glad. Djur, färg, form, kreativitet, tålamod, samspel, lek, motorik. Vda kan man bättre önska sitt barn?

Gillat & delat Anna Larsson

2012-12-11 @ 21:27:10
Postat av: Alexandra

Jag är ned! :D jag skulle vilja vinns detta till min son, skulle bli en perfekt julklapp!!

2012-12-11 @ 22:51:50
Postat av: Annica

Jag skulle ge denna till min systerdotter i julklapp :)

2012-12-12 @ 17:45:17 / http://anniicanilsson.blogg.se
Postat av: Jessika

Jag vill vara med och tävla ;)

Motivering;
Ett härligt duplo zoo att sköta,
skulle älskas av min systerdotter söta
Utveckla,skapa och bygga
Djuren kommer definitivt att hos henne känna sej trygga

Länkat här; http://piicniic.blogg.se/tavla/2012/december/legoduplo.html

2012-12-12 @ 22:31:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: