Trött på att vara ensam?

Det här med kärlek är något som förföljer mig, och jag minns att jag det första åren i Alvas liv funderade mycket på om jag någonsin skulle hitta kärleken igen och gå vidare ifrån Alvas pappa. Det var länge sedan jag gick vidare ifrån honom nu men jag hymlar inte om att det tog lång tid. Det var en lång och en tuff process för mig att ta mig genom eftersom det för mig inte bara var att släppa honom, utan för mig handlade det om att släppa hela bilden över den kärnfamilj jag alltid hade trott att jag skulle ha.
 
Det finns således väldigt många inlägg i mitt arkiv här i bloggen, där ni läsare har kunnat följa mig i det olika steg jag var med om under den långa process det var att lägga honom och den situation som var bakom mig. Ett gammalt inlägg ifrån 2008 var det här inlägget "Hitta kärleken - är det så viktigt?". Minns att när jag skrev det var jag i en period där många av mina vänner tyckte att jag borde ha gått vidare, medan jag själv kände mig osäker och helst av allt bara ville känna att jag klarade mig själv. Det var ett viktigt steg för mig och en erfarenhet jag kommer bära med mig igenom hela livet då jag nu vet att jag klarar mig själv.
 
Men bara för att jag fick den insikten i livet att jag klarar mig själv, betyder det inte att jag alltid vill göra det och nu det senaste åren har jag börjat längta efter kärleken allt mer. Ibland tror jag mig ha hittat den och ibland tror tvivlar jag på att den någonsin kommer komma. Men på något vis vet jag att det är inte förrän man slutar leta efter kärleken som den först dyker upp på riktigt, men jag vill ändå tipsa om den här dejting sajten som jag tycker verkar vara en riktigt bra sajt. Det är en sajt där man hittar tusentals medlemmar som söker kärleken och letar efter någon att gosa, leka, och mysa med. En sajt där hundratals medlemmar dagligen träffar varandra – och där många förälskelser uppstått! Kanske är det där ni eller jag hittar den stora kärleken? Det är ju trots allt en och annan som har hittat kärleken online som detta par som berättar sin historia för Expressen exempelvis.