Matbord hos Trademax

INLÄGGET ÄR ETT SAMARBETE MED TRADEMAX.SE. Läs mer längst ner på sidan.

Mitt nya köksbord under påsken när jag bjöd på påskmiddag.
 
För mig är hemmet otroligt viktigt och jag tycker det är otroligt viktigt att man trivs, i och med att man faktiskt spenderar det mesta av sin tid där. För min del har det handlat mycket om inredning, och att få hem det rätta möblerna som symboliserar mig och mitt hem. Därför blev jag otroligt lycklig när jag under förra året fattade beslutet att beställa hem ett nytt köksbord. 
 
Innan mitt nya köksbord kom hem hatade jag bokstavlig tavlat att vara i köket. Det kändes inte hemtrevligt någonstans, och jag störde mig varje gång jag kom in i köket på att det förra bordet var så slitet. Nu är det inte alls desamma längre utan nu är t om köket en av mina favoritplatser. Mitt nya köksbord är inte bara snyggt utan rymmer även sex personer (eller mer med tilläggsskivor), vilket gör att jag enkelt kan bjuda hem hela familjen på middag. Desamma är det när det kommer till vardagsrummet med min nya soffa, den tillhör helt klart en av mina bästa köp och jag är så otroligt nöjd med kundservicen ifrån Trademax.se där den beställdes.
 
I dag finns det ju faktiskt flera olika typer av matbord, allt för att man ska hitta någon som man gillar. Hos Trademax kan man köpa matbord i en mängd olika material, färger och utföranden. Hade jag själv inte köpt ett köksbord nyligen, så skulle jag helt klart önska hem matgruppen Mathilda eller Rebecka. Kort sagt en matgrupp i vitt med plats för minst 6 platser. Stilren, enkel och stabil är mina ledord.
 
Har du något favoritbord? Eller några matstolar du gillar extra mycket?

* Inlägget sker i samarbete med Trademax.se och är sponsrat. Detta påverkar dock inte mina värderingar eller åsikter om produkterna/företagen. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Läs mer om min policy .


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: