Cloettas vårnyheter 2017- full fokus på lakrits

Det blev lite knas med vårens utskick för min del, så tyvärr fick jag inte hem alla produktnyheter. Men som tur är kom det allra flesta hem i alla fall och här har vi verkligen njutit till fullo. Cloettas nyheter våren 2017 har nämligen full fokus på lakrits, och är det något vi gillar förutom choklad så är det just lakrits. Vad sägs om Polly Kick och härligt mjuka och sega Kick Bites? Lakrits är verkligen de som är i ropet just nu, och det märks när man kikar på alla produktnyheter som kommer ut.
 
Vi själva fastnade rejält för Kick Bites i munsbitar. Det finns i original, med havssalt, med en kärna av hallon eller citron. Mums, mums. Havssalt är helt klart den bästa, men de andra är riktigt goda de också. Måste vi välja bort en så hamnar citron lite åt sidan ibland det andra. Vi gillar att det finns i påsar som är lagom stora, och att smaken citron är smidig att välja bort om man föredrar det andra smakerna precis som vi.
 
När det kommer till Polly så får jag alltid en lite nostalgi känsla, och nu ännu mer när Polly + Kick blandas tillsammans. Den här ultimata blandningen: Hallon, saltlakrits och choklad är så perfekt som den bara kan bli. Kanske är det rent utav Pollys bästa? Hur som helst blev det en riktigt favorit hos oss.
Lite annat smått och gott ibland alla nyheter är Fruity Bites Cranberry och Apricot. Det innehåller 57% frukt och är musli/-frukt bars med överdagen choklad. Det är riktigt goda och funkar bra till träningen eller varför inte smula ner lite bitar i filen när det vankas mellis? Här hemma försvann det i ett nafs, och jag längtar redan tills vi kan köpa hem fler. Avslutningsvis lanserar Läkerol två nyheter - Läkerol Minty Licorice och DentaFresh Caramel Mint. Vi tyckte den först nämnda innehöll lite för mycket lakritssmak, men gillade den andra desto mer. DentaFresh friskar dessutom upp andedräkten och stärker tänderna via den höga andelen xylitol. Hur bra som helst eller hur? 
 
Alla produktnyheter finns i butik från och med vecka 7.